ENES BEGOVIĆ DAO NA DESETINE HILJADA EVRA DA IZLEČI SINA: Vodio Armina u bolnici u Tursku, bolest se vratila posle nekoliko godina

Showbizz

ENES BEGOVIĆ DAO NA DESETINE HILJADA EVRA DA IZLEČI SINA: Vodio Armina u bolnici u Tursku, bolest se vratila posle nekoliko godina

Sin Enesa Begovića Armin, koji je preminuo u utorak u 30. godini posle četiri dana borbe s bakterijom, biće sahranjen sutra u Sarajevu. On je, kako smo nezvanično saznali od izvora iz Bosne i Hercegovine, izgubio bitku s bakterijom koja mu je napala organizan. Armin je u subotu primljen u bolnicu u teškom stanju, i nažalost, nije uspeo da dobije tešku bitku. Kao što je izjavio Enesov menadžer, Armin Begović je pre nekoliko godina bio bolestan, u pitanju je autoimuna bolest koja mu se vratila.

Bosanski pevač je tada dao sve da izleči svog sina, navodi izvor koji kaže da je Armin na lečenju bio i Turskoj.

– Teško je sve ovo. Bolovao je pre nekoliko godina, ne mogu da tvrdim, ali sam čuo da je bila u pitanju autoimuna bolest kostiju. Porodica je to teško podnela, ali nisu posustajali. Držali su se zajedno i sve činili da Armin ozdravi. Navodno je bio na lečenju u Turskoj, tačnije u Istanbulu na jednoj klinici. Dato je na desetine hiljada evra da ozdravi – navodi naš izvor i dodaje.

– Tada je višemesečno lečenje uspešno završeno. Armin se oporavio, zaposlio, oženio. Njegova supruga je trudna, samo što se ne porodi. Tuga, nije dočekao da uzme svoje dete u naručje. Ovo je veliki šok za sve. Enes gotovo i da ne govori, nema snage, tuga ga je slomila – kaže naš izvor.

Podsetimo, lekari su pružili sav svoj napor da spasu Armina, ali bolest je bila jača. Njegova porodica je do poslednjeg trenutka bila uz njega, što je potvrdio Begovićev menadžer za medije.

– Arminu se vratila bolest koju je imao ranije, ponovo se pokrenula, neka autoimuna bolest. Bio je u bolnici u Sarajevu, Enes je sve vreme bio uz sina, pogotovo poslednjih par dana, nije se odvajao od njega i kreveta otkad se sve ponovo pogoršalo. Do poslednjeg trenutka je bio sa njim – izjavio je pevačev menadžer.

Za medije se oglasila i kuma porodice pevačica Elvira Rahić. Ona je zanemela od bola kada je čula za Arminovu smrt.

– Enes ne može da govori, ne može ništa. Jako je teško i potresno. Velika tragedija nas je zadesila. Bolest je u pitanju, ne mogu o detaljima. Stvarno nisam u stanju da pričam. On je bio svetlost i radost za sve naše porodice.

Enes je takve stvari doživeo poslednjih mesec dana, da ne znam kako preživljava. Istina je da je Armin čekao dete, svakog dana čekamo da se porodi njegova supruga. Njih dvoje živeli su zaista mirnim životom. Oprostite mi, ali zaista jedva govorim”, rekla je ona. Jedan od poslednjih koji je bio u kontaktu sa Arminom je nekadašnji fudbaler Amir Spahić.

– Stvarno ne mogu da verujem, retko dobar momak, stalno nasmejan, raspoložen, kulturan, ma suviše su reči. Pre 10 dana smo se baš družili, brate – napisao je on na Fejsbuku.

Brojni pevači su se oglasili i oprostili od preminulog sina njihovog kolege. Armin je bio zaposlen u Ministarstvu spoljnih poslova BiH. Kurir.rs