RADA MANOJLOVIĆ OTKRILA KAKO JE UHVATILA VRAČARU NA DELU: Nalazila sam svašta! Čak su ispred vrata BACALE I KRVAVI…

Showbizz

RADA MANOJLOVIĆ OTKRILA KAKO JE UHVATILA VRAČARU NA DELU: Nalazila sam svašta! Čak su ispred vrata BACALE I KRVAVI…

Na Kurir televiziji rezervisana za „divan show“ je popodnevno vreme, a autor i voditelj ove emisije, Ivan Gajić je ovaj put ugostio Radu Manojlović i Barbaru Bobak. Tokom gotovo dva sata programa, popularne pevačice su sa domaćinom emisije pričale na sve teme.

Rada je priznala da su joj “bacali magiju”, progovorila je o ozbiljnoj prekretnici u životu, promenama, ko se prema njoj oše poneo, ali i kome je dala 1001 šansu, a on je nije iskoristio. Pevačica je otkrila i kolike je imala finansijske gubitke zbog loših poslovnih odluka.

Bobakova je imala šta da kaže i na račun kolega koji na nastupima pevaju na plejbek, a nije štedela reči ni o onima koji dođu na proslavu kao gosti pa uzmu sav bakšiš za sebe. Osvrnula se i na priče da je bila u vezi sa oženjenim muškarcem.

Ne baš voljom Manojlovićeve, dešavale su se razne stvari u njenom životu, koje su je “ubijale” u pojam, kao i njen entuzijazam.

– Narodski rečeno, trpim kao mazga, kada mene zgaziš to znači da si bio gad i iscrpeo sve granice mog ponašanja – kaže Manojlović.

Pokrenute voditeljevim pitanjem, da li vole da se konsultuju sa astrologom i numerologom, kada je reč o bitnim stvarima, Manojlović je odgovorila odrično, pa ispričala sledeću zanimljivost:

– Svašta se dešava kod nas. Ispred kapije sam nailazila na svašta – rekla je.

Bobak je upitala da li je ikad uhvatila vračaru na delu, na šta je Rada odgovorila:

– U mom kraju je to popularno. Moja maćeha je uhvatila jednu babu na delu. Vezivale su ukrštene sveće u crvenom koncu i kokošijim nogama, a čak su bacale i krvavi muški veš ispred vrata. Ne znam šta su mislile da će postići, ali ja ne verujem u to, ali verujem da postoje ljudi koji prizivaju lošu energiju – rekla je Manojlović. Kurir.rs