Ovo je dječak Ilija (9) kojeg je u*io otac na Banovom brdu: Majka se bolnim riječima oprostila od sina jedinca!

Region

Ovo je dječak Ilija (9) kojeg je u*io otac na Banovom brdu: Majka se bolnim riječima oprostila od sina jedinca!

Policijski službenik D. J. (42) izvršio je u srijedu oko 19 časova stravičan porodični zločin u iznajmljenoj kući na Banovom brdu, kada je iz zasada nepoznatog razloga ubio svog devetogodišnjeg sina Iliju, a potom presudio sebi.

Majka ubijenog dječaka Ilije, koga je u srijedu u iznajmljenoj kući na Banovom brdu usmrtio otac D. J., bolnim riječima uz fotografiju oprostila se od svog sina jedinca.

– Sada si sa dekom, zlato moje, umirem – napisala je Marija, ispod slike na kojoj se nalaze ubijeni dječak i njegov preminuli deda.

Ispod slika koje je okačila, nizali su se komentari koji nikog nisu ostavili ravnodušnim.

– Maki, moje dijete: Jel moguće.. Ne mogu da dođem sebi.. Jooj.. Nemam riječi… Moje saučešće – napisala je prijateljica ožalošćene.

Takođe, od dječaka Ilije, oprostio se i G. I.:

– Ovakvog anđela u pustu crnu zemlju. Ne, Gospode Isuse, rajsko naselje za našeg Iku.

Podsjetimo, policijski službenik D. J. (42) izvršio je u srijedu oko 19 časova stravičan porodični zločin u iznajmljenoj kući na Banovom brdu, kada je iz zasada nepoznatog razloga ubio svog devetogodišnjeg sina Iliju, a potom presudio sebi. Kako se sumnja, otac je ubistvo i samoubistvo počinio u trenutku nervnog rastrojstva, nakon što je napisao oproštajno pismo.

Samo dan nakon tragedije, portal Republika.rs stupio je u kontakt sa majkom ubijenog dječaka Ilije, odnosno bivšom suprugom ubice D. J. Nesrećna žena, koja inače radi kao saobraćajni policajac, kratko je rekla da više nema razloga da živi.

– Umjesto da dijete spremam za školu, ja mu spremam sahranu. Moj sin ništa nije bio kriv i stradao je nedužan. Nemam snage ni da živim ni da dišem. Nije ništa završeno što se tiče istrage, ni ja nemam sve informacije. Nemam snage da dajem bilo kakve izjave – rekla je jecajući utučena Marija. Izvor: Republika.rs