Želi Najveće Obraze Na Svetu: Potrošila Silne Pare Na Izgled I Ima Novi Cilj – Traži Dečka

Zanimljivosti

Želi Najveće Obraze Na Svetu: Potrošila Silne Pare Na Izgled I Ima Novi Cilj – Traži Dečka

“Ne brinem za tuđe komentare, jer imam svoj ukus i svoje poglede na lepotu i držim se njih”

Andrea Ivanova redovno dospeva na naslovne strane zbog svog izgleda, zbog čega je potrošila 1.800 evra samo na “filere” za jagodice.

Ova 25-godišnja bugarska influenserka nada se da će postići novi rekord sa najvećim obrazima na svetu. Doduše, njen cilj je izazvao određene probleme, posebno u ljubavnom životu, pa je tako ranije priznala da se “bori” da pronađe ljubav, uprkos tome što joj muškarci posvećuju veliku pažnju na internetu.

Iako je nestrpljiva i želi da se što pre “ludo i istinski zaljubi”, kaže da će joj pristajati samo onaj ko u potpunosti prihvata njen izgled.

– Ako sam sa nekim u vezi, a on mi kaže da mu je neprijatno dok hoda sa mnom na ulici ili na javnim mestima, onda ćemo raskinuti – izjavila je Andrea.

– Osećaću se loše i uvređeno, a onda ću morati da tražim novog partnera kome moj izgled neće smetati – rekla je ona i objasnila da bi volela da se ludo i istinski zaljubi i upozna pravog partnera za sebe , jer ona tvrdi da je ljubav „najlepša i najvažnija stvar na ovom svetu“.

Andrea tvrdi da je u prošlosti imala “loša” iskustva kada je ljubav u pitanju i da se nije osećala cenjenom. Sada je zbog toga izbirljivija sa muškarcima sa kojima izlazi i naučila je da svoje mišljenje stavlja na prvo mesto, odnosno ispred tuđeg.

– Imala sam partnere koji su me savetovali da promenim izgled i da ne budem toliko ekstravagantna. Nikada ih nisam slušala i uvek smo se svađali – objasnila je ona.

Uprkos negativnim komentarima na mreži, 25-godišnjakinja obožava svoj izgled, piše Jutarnji list.

– Ne brinem za tuđe komentare, jer imam svoj ukus i svoje poglede na lepotu i držim se njih. Svaka osoba treba da se zadovolji bez straha i brige o mišljenju drugih, jer je smisao života biti srećan – zaključila je ona. (Telegraf.rs)