ONA JE NAJTRAŽENIJA SRPSKA PEVAČICA OVOG LETA! Za nešto više od 2 meseca inkasiraće 300.000 € – I to bez bakšiša!

Showbizz

ONA JE NAJTRAŽENIJA SRPSKA PEVAČICA OVOG LETA! Za nešto više od 2 meseca inkasiraće 300.000 € – I to bez bakšiša!

Čini se da će Rada Manojlović ovog leta “pokoriti” estradu, što potvrđuje spisak njenih zakazanih nastupa. Leto je počele, a samim tim i letnja sezona nastupa naših najvećih muzičkih zvezdi je zakazana. Oni će kao i svake godine nastupati u klubovim, kako u Srbiji tako i na primorju, kao i u inostranstvu, a čini se da je ovog leta najtraženija Rada Manojlović. Nakon što je otkriveno da je Aca Lukas oborio rekord po broju zakazanih nastupa, sada je isplivala informacija i da će Rada za malo više od dva meseca inkasirati 300.000 evra.

Krajem juna, kao i tokom jula i avgusta, ona već ima zakazana 43 nastupa u klubovima i na privatnim veseljima koji se nalaze na različitim lokacijama u zemlji, regionu, na primorju i inostranstvu. Rada po nastupu u proseku uzme po 7.000 evra, bez bakšiša, prenosi “Kurir”, a kako već duže vreme nije izbacila nove pesme, očigledno je da njenoj publici to ne smeta. Poznato je da ona napuni svaki klub u kojem se pojavi i da je na njenim nastupima dobar provod zagarantovan, zbog toga i ne čudi što već ima toliko zakazanih tezgi tokom leta.

Rada je nedavno bila u centru pažnje medija, jer je pevala na jednoj svadbi u Beogradu, gde je većina gostiju bila iz Slovenije. Napravila je sjajnu atmosferu, za šta je i odlično nagrađena. Svatovi su tada bili veoma veseli, plesali su non-stop oko Rade, a uz pesme su lomili čaše. Gosti su ovog puta bili široke ruke, pa je celi podijum oko Manojlovićeve bio posut bakšišom. Bacili su na Radu preko 200.000 dinara, sve u novčanicama od 1.000 dinara.

U jednom trenutku spremačice su zbog stakla od razbijenih čaša došle i počistile, a onda su veseli gosti uzeli đubrovnik i Radin bakšiš skupljali metlom, pa ga ponovo bacali na pevačicu. Manojlovićeva je bez problema nogom gurala novčanice na đubrovnik, pa posle i mahala parama po sali dok je pevala okupljenima, a sve ovo završilo je na društvenim mrežama.

Pevačica je početkom godine prekinula saradnju sa dugogodišnjim menadžerom i sad joj taj posao obavlja rođena sestra Maja. Ona je otpustila ceo tim, a onda je otkrila da je bila jako utučena nakon svega što je saznala, kao i da je za 15 godina saradnje bilo mnogo ružnih stvari. Kako su medji pisali sestre Manojlović su uložile čak 55.000 evra u biznis u beogradskom naselju Dušanovac. mondo.rs