Filip Car se obratio Dejanu Dragojeviću i najavio haos: Proključao od bijesa i brutalno zaprijetio!

Showbizz

Filip Car se obratio Dejanu Dragojeviću i najavio haos: Proključao od bijesa i brutalno zaprijetio!

Filip Car se oglasio kako bi odgovorio na sve koji udaraju na njegovu vezu sa Aleksandrom Nikolić. On se obratio i Dejanu Dragojeviću, nakon što se pronašao prozvanim u njegovoj izjavi.

– Lako za njihove fanove koji su opsjednuti Alex i sa mnom, pa našom podrškom više nego svojim favoritima, ali što svi živi pokušavaju podbadanjem nas dobiti reakciju. Izbjegavamo izjave, nikog ne diramo, povukli se i čekamo da stanu s.ati više svi, imamo svoj život, nikog ne diramo, ne bavimo se ni sa kim, za nas je rijaliti završen.

– Ne znam koju potrebu ima bračni par Dragojević, bračni par Brajlović i još neki da konstantno podbadaju nas dvoje i bave se nama u svakoj izjavi, intervju, itd. Neka se udruženim snagama bave svojim životima, ljubavima i poslovima, ovo im je opomena, jer ako ja počnem da pričam o njima, njihovim ljubavima, izborima, poslovima i vjerenicama, baš ali baš će se sk.njati. Tako da evo nakon dvije nedjelje da dobiju mrvicu pažnje. Sve im najbolje i fokus na sebe, u se na se podaše, nek puste nas – izjavio je Car. Izvor: Kurir