OGLASILA SE ALEKS POSLE RASKIDA VERIDBE! Brutalno uzvratila Caru nakon njegovog storija KRAJ!

Showbizz

OGLASILA SE ALEKS POSLE RASKIDA VERIDBE! Brutalno uzvratila Caru nakon njegovog storija KRAJ!

Aleksandra Nikolić, pobednica rijaliti šou programa “Zadruga 6”, oglasila se na Instagramu nakon spekulacija da je okončala veridbu sa Filipom Carem! Aleksandra i Filip su se otpratili zbog čega su mnogi ubeđeni da je njihovoj ljubavi došao kraj! Nikolićeva je obrisala sve njihove zajedničke fotografije, dok je Car na svom nalogu ostavio samo jednu.

U jeku glasina o raskidu veridbe Aleksandra se oglasila sa pričom o Istini i Laži, koja nosi moćnu poruku.

– Legenda kaže da su se jednog dana Istina i Laž srele na putu. Laž dotrča do vode i kaže “Voda je najlepša, hajde da plivamo”. Istina dotakne vodu prstima i vide da je zaista divna, pa se složi sa Laži. Skinule su odeću i ušle u vodu. Posle nekog vremena, Laž izađe iz vode, pa obuče odeću Istine i ode. Istina nikako nije mogla obući odelo Laži, pa počne šetati gola, a svi su se zgražavali kad su je videli. I od tada ljudi više vole da vide laž odevenu u istinu, nego golu istinu – glasio je Aleksandrin stori koji je još više zaintrigirao fanove rijalitija.

Da podsetimo, pre njenog storija, na Carevom profilu pojavila se fotografija, na kojoj je zadrugar napisao “Kraj” i podgrejao sumnje da su raskinuli. kurir.rs/instagram