Šest Godina Fakulteta Završila Za 9 Meseci – Anđela Je Osim Po Genijalnosti Poznata I Po Lepoti: „Sređujem Se I Za Prodavnicu“

Region

Šest Godina Fakulteta Završila Za 9 Meseci – Anđela Je Osim Po Genijalnosti Poznata I Po Lepoti: „Sređujem Se I Za Prodavnicu“

Anđela Lazarević iz Vrnjačke banje je student decenije u Francuskoj! Ova vredna devojka završila je po dve godine sa tri različita fakulteta za nepunih godinu dana, i to: medicinski, fizički i hemijski. Kako je ispričala za Alo!, ponosi se sobom i svojim uspehom, a kada sve završi biće doktorka koja pravi i svoje parfeme.

Anđela Lazarević do prvog razreda je živela u Vrnjačkoj Banji, a onda se cela porodica preselila u Francusku, u Pariz. Tu su se skućili i Anđela i njena sestra su krenule u školu. Posle osnovne i srednje škole i koledža, došao je red na fakultet.

Ko je najviše ponosan na sve te akademske uspehe, teško je odrediti – familija u Srbiji, mama, tata, ili sestra.

„Svi su presrećni, svi me zovu da mi čestitaju, telefon mi non-stop zvoni, a moja mlađa sestra me već danima zove „genije“. Lep je osećaj i drago mi je da je toliki broj ljudi jednako srećan i raduje se mom uspehu“, kaže Anđela.

Zbog svega toga, Anđela je postala inspiracija mnogima, iako se tome nije nadala.

„Drago mi je i što sam inspirisala druge mlade, posebno one koji sumnjaju u sebe, jer želim da znaju da sve što želiš, ako se dovoljno potrudiš, možeš da ostvariš“, poručuje mlada genijalka.

Oni koji znaju Anđelu Lazarević, pored njene pameti, lepog ponašanja i drugih osobina dobrog deteta, ne mogu a da ne primete njenu lepotu. Za to je, kaže, osim prirode zaduženo i doterivanje, koje obožava.

„Volim da se doteram, da budem lepa i sređena. Zato se nekada čak i kada idem u prodavnicu po hleb lepo spremim, ne dozvoljavam da izađem bilo kakva“, poručuje mlada genijalka Anđela za kraj razgovora. (Izvor: alo.rs)