Dalila Dragojević kupila kuću na Dedinju? Mnogi se pitaju odakle joj toliko novca!

Showbizz

Dalila Dragojević kupila kuću na Dedinju? Mnogi se pitaju odakle joj toliko novca!

Dalila Dragojević je nakon izlaska iz Zadruge postala voditeljka, ali pored toga, ona zarađuje i od TikToka gdje je aktivna i drži lajvove. Njeni pratioci joj često šalju poklone, a jedna žena joj je čak dala 8.000 eura.

Kako se spekulisalo, ona zarađuje čak 15.000 eura nedjeljno od pomenute mreže. Zato i ne čudi što Dalila živi na visokoj nozi, pa je nedavno kupila mercedesa od 70.000 eura.

– Ovdje ne stajem! Nastavljam da ostvarujem svoje snove! Uvijek i zauvijek zahvalna samo sebi! Nova beba, novi auto, Mercedes! – napisala je Dalila u opisu fotografija koje su osvanule na njenom Instagram profilu.

Sada se na Tiktoku pojavio snimak luksuzne kuće na Dedinju, za koju pišu da je Dalila kupila. Na pomenutom videu piše da je Dragojevićka pazarila nekretninu za 250.000 eura. Ubrzo su počeli da se nižu komentari, u kojima se ljudi pitaju odakle joj toliki novac.

“Da li je realno?”, “Dalila postala prava bogatašica”, “Ne mogu da vjerujem, odakle ovoliko para?”, “Prvo mečka, a sad vila”, glase komentari.

Ipak, da li na Dalilin zahtjev, ovaj video je ubrzo obrisan sa TikToka. (ekskluziva.ba)