Vrele fotke Aleksandre Nikolić iz Crikvenice: Silikoni u prvom planu, a ovaj detalj su svi primijetili!

Showbizz

Vrele fotke Aleksandre Nikolić iz Crikvenice: Silikoni u prvom planu, a ovaj detalj su svi primijetili!

Zadrugarka i starleta Aleksandra Nikolić i njen vjerenik Filip Car uživaju u njegovoj rodnoj Crikvenici, odnosno selu Dramalj. Aleksandra se redovno oglašava na Instagramu, a sada je podijelila i vrele fotografije sa plaže. Nikolićevoj je ovo ujedno i prva fotografija iz Filipovog rodnog mjesta, a starleta nije skidala osmijeh sa lica dok je pozirala u izazovnom bikiniju.

Ono što su svi primijetili jeste pirsing na stomaku koji ponosno nosi. Podsjetimo, Filip se oglasio nakon pomirenja, rekavši da mnogo ljudi utiče na njih i njihov odnos.

– Posvađali smo se oko gluposti, oboje smo nervozni čim nismo zajedno preko telefona se posvađamo oko budalaština. Aleksandra je nervozna dosta joj se stvari stavlja na teret koje nisu naivne, a nisu ni približno istinite kao što mediji pišu i onda je kao tempirana bomba. Svi živi pokušavaju preko nas da skupljaju poene što po intervjuima što u emisijama što po Instagramu i čim nismo zajedno to utiče na naše raspoloženje! – rekao je Filip. Izvor: Telegraf.rs