Aleksandra Prijović se rasplakala na konferenciji za medije: Počela da plače kada je saopštila važnu vijest!

Showbizz

Aleksandra Prijović se rasplakala na konferenciji za medije: Počela da plače kada je saopštila važnu vijest!

Aleksandra Prijović obratila se medijima na konferenciji za medije koja je organizovana danas, 3. jula, u Štark areni. Odmah na početku saopšteno je da su ulaznice za beogradsku i zagrebačku Arenu skoro rasprodate.

– Dobar dan svima! Prvo moram da kažem da imam tremu, mislim da sam posljednji put ovoliku tremu imala prije 10 godina. Mislim da je ovo odličan povod da se družimo, moj novi album i moj prvi solistički koncert. Ponsna sam i srećna što smo… – rekla je Aleksandra, a onda je počela da plače.

– Sa ponosom mogu da kažem da smo zakazali i drugu beogradsku Areni koja će biti 30. septembra – dodala je u suzama.

Potom je saopšteno da je prodaja ulaznica za drugu Arenu počela tog trenutka, piše Telegraf.rs.

– Nastupam svakog vikenda, godinama, nemam toliku tremu, ali vjerujte mi da sam sada doživjela takvu tremu, da je možda ni u takmičenju nisam imala – kazala je Aleksandra.

– Ovo je nešto o čemu sam maštala godinama i hvala Bogu ispunilo se – dodala je.

– Mislim da svi uvijek maštamo o najvećim stvarima i da se trudimo i radimo da dođemo do toga. Ja sam ovog cijelog života, ne mogu da kažem znala, ali imala sam osjećaj. Niko mi nije vjerovao, ali sam znala da sam rođena za ovaj posao i da ću napraviti nešto veliko – istakla je Aleksandra.

Na pitanje kako je reagovala Lepa Brena na vijest o drugoj Areni, Aleksandra je rekla:

– Brena je bila mnogo ponosna i srećna! Jedva čekam da me posavjetuje, jer ako neko ima iskustva – ima ona.

Aleksandra Prijović prva je pjevačica iz Zvezda Granda koja će zapjevati u beogradskoj Areni.

– Nijedan uspjeh me nije pomjerio… Ostala sam ista. Jako mi je bilo bitno što sam imala Filipa pored sebe. Jeste, imala sam hit i prije njega, ali ne mogu da ne kažem, jer to svi znaju, da sve što sam ja danas je i njegova zasluga. Ovo je zajednički uspjeh – rekla je. Izvor: Telegraf.rs Foto: Telegraf.rs/Nikola Tomić