Teška životna priča pobjednika Nikad nije kasno: Supruga mu preminula tokom takmičenja, on joj posvetio pjesmu!

Showbizz

Teška životna priča pobjednika Nikad nije kasno: Supruga mu preminula tokom takmičenja, on joj posvetio pjesmu!

Finale popularnog takmičenja “Nikad nije kasno” završeno je sinoć, a od 12 najboljih, troje su odnijeli pobjedu. Pobjednik Fejsbuk glasova ove godine je Pavle Vitanov iz Sjeverne Makedonije. Sabina Kaltak dobila je najviše SMS glasova, a na kraju je proglašen pobjednik žirija, Petar Spasojević.

Mnogi takmičari su tokom ovog muzičkog takmičenja podijelili svoje potresne životne priče sa gledaocima. Jedan od njih je i Petar iz Beograda. Pobjedniku je djetinjstvo proteklo sa mnogo uspona i padova, a prvi put je zbog svađe sa ocem pobjegao od kuće sa samo petnaest godina.

Danas se bavi muzikom, oženjen je, ima dvije kćerke i dvije unuke, a njegov motiv da se prijavi na takmičenje bio je da pokaže ljubav i poštovanje svojoj bolesnoj supruzi Zorici koja je u međuvremenu preminula.

– Večeras pjevamo pjesmu koja nema cijenu, pošto je moja supruga preminula. Prošli put kada smo bili ovdje, ona je bila dobro, sad je situacija takva i za kćerke, i za moje prijatelje i za sve koji me znaju – rekao je Petar tokom takmičenja i svojoj supruzi posvetio numeru “Svirajte noćas samo za nju” koja je rasplakala sve u studiju i kraj malih ekrana.

– Sve su to emocije iz srca, iz duše, to je tako i to je život. Ja se nadam da je ponosna na mene, ovaj nastup sam posvetio i svojim kćerkama koje su bile čak izloženije nego ja u nekim trenucima. Tako da je ovo jedna zahvalnost i njima, ako to može kroz pjesmu da se kaže – rekao je veteran za Grand nakon nastupa. (Telegraf.rs)