PORODICA JE UNIŠTENA” Riječi majke tragično stradale Nikoline kidaju dušu: “Ona će zauvijek imati 13, a on će mirno čekati starost”

Region

PORODICA JE UNIŠTENA” Riječi majke tragično stradale Nikoline kidaju dušu: “Ona će zauvijek imati 13, a on će mirno čekati starost”

Vera J., majka malene Nikoline (12) koja je 7. decembra 2022. godine nastradala u saobraćajnoj nesreći u Kragujevcu, kada je na nju, dok je prelazila ulicu na pješačkom prelazu V.K. (70) naletio kolima dok je vozio 90 kilometara na sat, objavila je potresan video na društvenim mrežama u čast svojoj tragično nastradaloj kćerkici.

Majka je objavila video u kojem su fotografije njene nastradale kćerkice sa porukama koje slamaju srca.

– Moja prva beba, prvenče. Ponos i tuga. Toliko njenih planova je nestalo u 2 sekunde. Toliko sreće izazvane sitnicama. Od koga sad da učim kako da uživam u trenutku kad je jedan trenutak prekinuo 13 najlepših godina mog života? Moja Niki – stoji u opisu videa koji je podijelila njena majka.

U videu se pored djevojčicinih fotografija nalaze i poruke, piše Blic.

– V.K. će mirno dočekati svoju starost jer ima 70 godina. On nikada neće dočekati adekvatnu kaznu – stoji u potresnoj objavi majke djevojčice.

Podsetimo, Nikolina se vraćala iz škole, prelazila je preko saobraćajnog prelaza koji nije bio regulisan semaforom. Zbog neprilagođene brzine, vozač je udario i ona je odletjela 30 metara dalje.Nikolina je odmah pala u komu, a njena velika borba za život trajala je punih 24 dana nakon čega je preminula u postelji šok sobe Kliničkog centra u Kragujevcu.

Vozač koji je jurio 90km/h u trenutku kada je Nikolinu pokosio na pješačkom, na slobodi čeka kraj krivičnog postupka, sa sve mogućnošću da svakog dana od tog trenutka sjedne za volan. titox.net