Ana Ćurčić i Aca Bulić staju na ludi kamen: Kačavenda joj neće biti kuma, sprema se velika slavlje!

Showbizz

Ana Ćurčić i Aca Bulić staju na ludi kamen: Kačavenda joj neće biti kuma, sprema se velika slavlje!

Ana Ćurčić obnovila je emotivnu vezu sa Acom Bulićem poslije 25 godina. Kako prenose domaći mediji, njih dvoje, planiraju da se vjenčaju nakon što su svima rekli da su ponovo zajedno.

– Ana i Aca su zajedno, to se samo čekalo, naravno, mislim, to se vidjelo iz aviona da se njih dvoje vole i da među njima tinja neviđena ljubav. Ja koliko znam oni žele da krunišu njihovu ljubav velikom proslavom, da se zavjetuju na ljubav pred matičarem, kako to inače biva. Vjerovatno će pričati i o crkvenom vjenčanju, žele da stvarno to bude nešto za pamćenje, jer poslije toliko godina, njih dvoje su se ponovo spojili i ne planiraju da se razdvoje više ikada – govori izvor, koji je potom otkrio i da Ana ne planira ponovo da Milenu pita da joj bude kuma:

– Ma kakva Milena, poslije svega, mislim da je tu stavljena tačka, tako da nema šta više da njih dvije pričaju. Ana ima svoju najbolju drugaricu, tako da mislim da će nju i uzeti za kumu, Milena otpada.

Podsjetimo, nakon što su se pomirili, Aca je otkrio da je to bilo za očekivati.

– Mislim da je ovo bilo za očekivati, kada pogledate širu sliku, mada sam i dalje u uvjerenju da je mogla da nađe boljeg nekog. Imamo tu konekciju dugi niz godina, poslije svega ovoga, poslije “Zadruge” i dešavanja, mislim da sam bio osoba koja joj je uvijek bila podrška, da su sve neke okolnosti uticale na nju da to tako odluči – rekao je Aca Bulić, koji je poslije mnogo godina ponovo u vezi sa davnašnjom djevojkom, sa kojom je svojevremeno planirao porodicu i svadbu. Izvor: Republika.rs