Sin Dragane Mirković očarao ženski rod: Pokazao skupocjeni automobil

Showbizz

Sin Dragane Mirković očarao ženski rod: Pokazao skupocjeni automobil

Pjevačica Dragana Mirković sa suprugom Tonijem Bijelićem ima kćerku Manuelu i sina Marka koji se sve do nedavno nisu pojavljivali u javnosti, a kada su napravili naloge na društvenim mrežama nastao je haos. Manuela je napravila pometnju, dok je Marko Bijelić oduševio nježniji pol, a devojke su “odlijepile” za njim.

Marko je nedavno usijao društvene mreže kada je pokazao mišiće, a od roditelja je nasljedio i ljubav prema automobilima. U svojoj kolekciji on ima nekoliko luksuznih mašina, a nedavno je isplivao snimak na kom se vidi kako juri autoputem.

Ovoga puta se pohvalio luksuznim “rolls royce ghost”, a košta i do 400.000 eura. Ovaj automatik ima čak osam brzina, a u njemu se nalazi i kamera za skeniranje puta koja pomaže vozilu da predvidi nepravilnosti na putu.

Marko se ranije pohvalio svojim voznim parkom, džipom marke “Mercedes”, “Ferarijem”, čija je cijena preko 200.000 eura, i vozilom “KTN”, za koje su morali da izdvoje oko 100.000 eura. Tu je i “Chevrolet Corvette Stingray Coupe” koji prema podacima na internetu košta oko 100.000 eura. (Izvor: Avaz.ba)