“BIO JE LJUBOMORAN JER JE NOA POPULARNA NA TIKTOKU”: Porodica i prijatelji otkrivaju motiv zločina koji je šokirao sve!

Region

“BIO JE LJUBOMORAN JER JE NOA POPULARNA NA TIKTOKU”: Porodica i prijatelji otkrivaju motiv zločina koji je šokirao sve!

Vijest o stravičnom ubistvu Noe Milivojeva (18) iz Kovila uznemirila je i rastužila sve koji su je poznavali, a njena porodica je za Kurir otkrila detalje njenog odnosa sa uhapšenim O. D.

Porodica poznatog TikTokera Noe Milivojeva (18) iz Kovila, koju je navodno brutalno ubio njen emotivni partner O. D. (33) u njenom iznajmljenom stanu u centru Beograda, kaže da Noa nije zaslužila da joj se to dogodi, ali da je pretrpela psihičko i fizičko nasilje od svog dečka! Kao mogući motiv jezivog zločina navode ljubomoru.

Podsjetimo, Noin nestanak prijavljen je 17. juna, a 20 dana kasnije, 7. jula, policija je pronašla njene posmrtne ostatke u plastičnim kutijama, potopljenim u kiselinu, u stanu njenog dečka. Osumnjičeni O.D. je uhapšen i danas bi trebalo da bude saslušan u Višem javnom tužilaštvu u Beogradu. Sestra i tetka ubijenog Noe kazale su za Kurir da ih je zadesila strašna tragedija, koja se nikako nije smela dogoditi.

– To čudovište je začaralo Nou i zavladalo njome. Čak je i došetala do njega, samo kada ju je pozvao. Trčala je i bila jako zaljubljena u njega, toliko da mu je sve vjerovala – uglas kažu tužni i ljuti istovremeno:

– Iskoristio ju je i radio sa njom šta je hteo. Naša djevojčica, slijepo mu je vjerovala. Ubio ju je jer je bio ljubomoran na svaki njen pokret.

Kako nam pričaju uplakani rođaci, Noini roditelji su neutješni nakon gubitka kćeri. – Bila je ljubazna i dobra devojka, koja nikome nije naudila. Jadni ljudi ne mogu doći sebi. Zamislite da je neko ubio vaše dijete? Zlikovac je iskasapljen. Isjekao je Živu na komade. To nije ljudsko biće. Zamislite koliko čudovište moraš biti da uradiš tako nešto?! Rođaci kažu da je 7. jula policija pozvala Noinog oca i obavijestila ga da mu je dete pronađeno mrtvo.

– On i Nojeva majka, kao i baka i deda, obukli su se u crno i otišli za Beograd. Potrebno je uraditi DNK analizu. Ne znamo šta da mislimo, kao da sanjamo, a svi se nadamo da je neće identifikovati i da ipak nije ona, ali nažalost jeste – kaže rođak.

Osumnjičeni je, prema izvorima, ranije bio poznato kao problematičan, a prema svjedočenjima njenih rođaka, često je tukao i maltretirao Nou tokom veze.

– Čupao ju je za kosu, udarao štakama. Došla je kući plava i u modricama, ali ga je voljela – kaže izvor.

Kako su ispričali naši izvori, ali i Noina mama, ona je 17. juna otišla kod dečka. – Ušla je u njegov stan, ali nikada nije izašla. Komšije su je vidjeli prije otprilike dvije sedmice, što se poklapa sa danom kada je nestala. Kako su svjedočili, iz stana O.D. čula se galama i svađa, a Noa je navodno vikala da će uništiti sve stanove u zgradi ako ne vrati svoje stvari – otkriva naš izvor:

– I komšije su pričale da su narednih dana svakodnevno viđali O.D., ali ne i njegovu devojku. O.D. ga je vidio kako nosi crne torbe sa ženskom odjećom, pa su mislili da nosi stvari koje pripadaju djevojci. Komšije su ispričale i da su od 17. juna do hapšenja viđale svog komšiju O. D., koji je kao i uvijek djelovao potpuno opušteno i rasterećeno.

Naš izvor podseća da je nakon Nojevog nestanka policija intervjuisala O.D.-a, ali da je on lagao da mu devojka nikada nije došla i da ne zna gde je.

– On je tada izjavio da Noa nije dolazio kod njega nekoliko dana jer su bili u svađi. U tom prvom ispitivanju je naveo i da je znao da je napadne, ali da su to sve, navodno, samo ljubavne svađe koje će oboje uskoro zaboraviti. U tom prvom intervjuu djelovao je uvjerljivo i sasvim normalno i bez zadrške odgovarao na sva pitanja inspektora – kaže sagovornik i dodaje da je, kako su dani odmicali, policija došla do novih saznanja, a da je na sljedećem ročištu već počeo O.D. “do”, a njegove izjave postale su kontradiktorne i nelogične.

– Neki od komšija su se u međuvremenu javili policiji, kada su u medijima videli da je Noa nestao. Pod pritiskom dokaza. O.D. je juče priznao zločin, ali nije mogao reći kog dana se to dogodilo, kako ju je ubio, niti motiv. Navodno je rekao da je pod uticajem droge i alkohola i da mu je um potpuno pomućen – dodaju izvori Kurira. novi.ba