ŽESTOKI UDARAC IZ CRNE GORE: Anđela Đuričić protiv Ane i Ace Bulića, udružila se sa Ćurčićkinom NEPRIJATELJICOM!

Showbizz

ŽESTOKI UDARAC IZ CRNE GORE: Anđela Đuričić protiv Ane i Ace Bulića, udružila se sa Ćurčićkinom NEPRIJATELJICOM!

Bivša zadrugarka Anđela Đuričić obavila je razgovor sa Jovanom Novakom Šmizlom i sa njom porazgovarala o njenoj bivšoj drugarici Ani Ćurčić, Aninom pomirenju sa Acom Bulićem, ali i odnosu sa Zvezdanom Slavnićem. Anđela je pokušala da izvuče od Šmizle priznanje da je Ana varala Zvezdana, kao i da je njeno ponašanje u “Zadruzi 6” farsa.

– Čula sam informaciju da si imala ponudu da uđeš u “Zadrugu 6” – rekla je Anđela.

– Potpisala sam ugovor i bila u karantinu sa Anom Ćurčić. Poznanica mi je, tad sam joj se postavila kao prijatelj – istakla je Šmizla.

– Neizbežno mi je da te pitam, imala si pravo da se oglašavaš, kao i njena kuma. Kad kaže da pustite nešto, da pustite – dodala je Đuričićeva.

– Ne, nije sa mnom imala takav dogovor, nisam se mešala u privatne stvari, ja sam mogla da kažem ono čemu sam prisustvovala, ako nije bila tajna. Kao ovo za karantin, da, bila sam. Nisam imala nikakav dogovor sa njom. Svako se sam ili ukanali ili ne, moje je da pomognem ako mogu. Meni su govorili da se šlepam uz Anu, pa da sam se okrenula protiv nje da bi se pisalo o meni. Ja sam bila u “Parovima” pre nego što se ona pojavila u mom životu, 2017. godine, ja sam se povukla skroz, zato me nije bilo – odgovorila je Šmizla.

– Mogla si da napraviš od prijateljstva nešto kao kuma i da profitiraš, ali si odabrala put istine – nastavila je Anđela.

– Stižu preteće poruke, pa kao: “Sram te bilo, ona te je hranila, držala te u svojoj kući” – otkrila je Šmizla.

– Da, i meni stižu preteće. A baš ti ljudi znaju šta se dešavalo u kući – rekla je Đuričićeva.

– Ja se na to ne obazirem, meni je bitno da sam bila uz nju, ispoštovala sam dogovor koji sam imala sa Zvezdanom, i on je to ispoštovao. Prvi javni korak je bio ostavljanje zbog Aleks. Ona kaže: “Pretili su mi fanovi, pa sam morala da objavim da ga ostavljam”. Pa ne postoji sila koja bi me odvojila od mog muškarca. Pričam sad o toj strani priče, ne maltretiranju i ostalome… – rekla je Šmizla.

– Mislim da na kraju to i ostane (lepo). Istina izlazi na videlo, ostavila ga je u novembru zbog flerta sa Aleksandrom, koje nije bilo ni konkretno, zbog pogleda ga je ostavila – ubacila se Đuričićeva.

– Da, kao ona ga zna najbolje. Ja sam joj rekla, šta objaviš, tu nema više puj pike ne važi. Ako si tako loše prolazila, onda reci Aleksandri: “Hvala ti što si mi oči otvorila”. Ja mogu da ne volim Aleksandru Nikolić zbog nekih desetih stvari. Moram da kažem da nije bila sa mojim bivšim mužem, on je Aleks nahvalio kod Ane, rekao joj da je ona brat. Ana to nije mogla da prihvati. Tebi je trebalo da kaže: “Svaka čast”, a ne ono za zubiće – istakla je Šmizla.

– Zvezdan i ja nismo u vezi, ali moram da kažem da on nije uradio ništa nemoralno, on ju je ostavio. Ni njoj nije bilo teško da ga ostavi zbog pogleda posle 13 godina. Sve što je usledilo posle toga je bila farsa. Ana je objavila da je u vezi sa Acom Bulićem. Ti si u “Narod pita” rekla da je ona sve vreme varala Zvezdana, Ivan je nešto pričao kad je išla na rulet. Da li je istina da je varala Zvezdana? Eto, odjeknulo je to da se pomirila sa Bulićem, on joj je prva ljubav, da li je možda moguće, da li su istina sumnje da je Ana bila u kontaktu sa njim, varala Zvezdana – dodala je Anđela.

– U kontaktu je bila. Držala joj sveću nisam, ne znam za drugo. Ali su bili u kontaktu. U suštini, uvek su mi tu nekako – rekla je Šmizla.

– Da li je on imao stvarno ženu, čitala sam da se zove Anđela, ironija svega – dodala je Đuričićeva i prasnula u smeh.

– To je ono, kolo sreće se okreće, karma je čudo. Postoji onaj gore inženjer, njega se čuvaj. Kad si čist pred njim, kad si čovekl, nemaš čega da se plašiš – istakla je Šmizla.

– Istina – dodala je Anđela.

– Čuli su se, dok sam ja bila tu nije dolazi u stan. Ona sve što je rekla u “Zadruzi”, rekla je da ima dozvolu od njega – nastavila je Šmizla.

– Ja sam ljubavnica bez osnova, ali meni nije jasan taj deo, da neko ulazi u vezu posle toliko godina – govorila je Đuričićeva.

– Pa ona je bila sa njim pre, zato nije ljubavnica – rekla je ironično Šmizla.

– Ja sam čula da se ona na superfinalu pozdravila sa njom i rekla joj: “Svaka čast šta si izdržala” – dodala je Đuričićeva u jednoj emisiji. novi.ba