Svi znaju da sam se zbog dro*e razvela! Ana Nikolić priznala da li konzumira narkotike: Sve me laboratorije po gradu znaju!

Showbizz

Svi znaju da sam se zbog dro*e razvela! Ana Nikolić priznala da li konzumira narkotike: Sve me laboratorije po gradu znaju!

Pjevačica Ana Nikolić riješila je da progovori o tvrdnjama da koristi narkotike, koje je nedavno pokrenuo menadžer Saša Mirković.

– Kad jednu majku optužiš za korištenje takvih supstanci, a vrlo dobro se zna da sam protivnik svake vrste droge i opijata… U mom prisustvu to ne može da radi niko. Svi znaju da sam se zbog toga i razvela – rekla je Ana Nikolić u glasovnoj poruci, koju je voditeljka Jovana Jeremić pustila jutros u svojoj emisiji na “Pinku”.

– Da ne pričamo o tome koliki sam hipohondar, to znaju najbolje laboratorije po gradu, konzilijum posebno… (smijeh) Kad se mjesečno ne prijavim da nešto istresiram, zovu me da me pitaju: “Jeste dobro?” – dodala je Ana, koja je prije nekoliko godina bila u kratkom braku sa kolegom Stefanom Đurićem Rastom.

Podsjetimo, Saša Mirković je u javnost nedavno iznio niz detalja o pjevačici, o kojima se naširoko pričalo.

– Nečovjek sam zato što sam od nje tražio da prestane da se alkoholiše i drogira. Nečovjek sam zato što sam tražio da ide na liječenje. Nečovjek sam jer sam je izdržavao šest mjeseci. Nečovjek sam jer sam joj tražio da se uozbilji oko koncerta i da dolazi na vrijeme. Nečovjek sam jer sam joj zakazao Arenu… – kazao je on tada za “Kurir”. Izvor: Blic