ŠTA BI SA ŽENOM? Pomirili se Sandra Čaprić i Janjuš?! Otišli na putovanje i ne odvajaju se: Grle se, drže za ruke FOTO

Showbizz

ŠTA BI SA ŽENOM? Pomirili se Sandra Čaprić i Janjuš?! Otišli na putovanje i ne odvajaju se: Grle se, drže za ruke FOTO

Marko Janjušević Janjuš nedavno je otkrio da s epomirio sa svojom bivšom suprugom Enom. To pomirenje se sada dovelo u pitanje zbog toga što je bivša cimerka košarkaša, Sandra Čaprić objavila video snimke i slike s njim. Na samom početku, objavila je snimak iz automobila, na kom se vidi da je Janjuš grli.

Nakon toga, objavila je video snimak na kom se vidi da njih dvoje sede na ljuljašci, da se ljuljaju i drže za ruke. Da li je u pitanju ozvaničenje veze ovih bivših zadrugara ili je to ipak samo prijateljski odnos, ostaje nam da ispratimo.

Podsetimo, Sandra Čaprić bila je u svađi sa Janjušem nakon zajedničkog učešća u rijalitiju a onda je na svom Instagram profilu objavila da je on loš čovek, lažov i preverant.

– Janjušević niti je dobar čovek, ni drug, ni suprug, ništa. On je ortodoksni lažov, muljator i prevarant. Jadan je. U meni je video zlatnu koku, kako Maja Marinković kaže, koju ja izuzetno cenim, ma kojim god se biznisnom žena bavila. Ona je kraljica, a ovaj jadnik ostaće sam, nažalost i bez ćerke jer je lažov i manipulator. A zlatna koka ne radi za kockare, mene takvi muškarci neće nikada imati, jer mene zaslužuje neko mnogo jači. Pet puta jači od mene u svakom smislu te reči. hvala na pažnji – rekla je Sandra. (Kurir.rs)