Mlađi je od nje skoro dvadeset godina: Isplivala prva fotografija dečka Lidije Vukićević!

Showbizz

Mlađi je od nje skoro dvadeset godina: Isplivala prva fotografija dečka Lidije Vukićević!

Glumica Lidija Vukićević ne krije da je sretno zaljubljena, a sada je isplivala slika sa novim dečkom koji je kako kažu skoro 20 godina mlađi od nje. Njen izabranik je slikar iz Italije, pa ona već nekoliko godina živi na relaciji Venecija – Beograd.

Ako se u obzir uzme sve što je do sada o umjetniku pričala vjerovalo se da će se kraj njega i skrasiti, međutim, najnovije objave osvanule na njenom Instagram profilu pomalo su poljuljanje mišljenje javnosti na tu temu. Naime, dramska umjetnica podijelila je sa fanovima poruku višestrukog značenja namijenjenu očigledno nekom posebnom.

– Potreba je da nam je neko potreba. Potreba je da nekome budemo potrebni. Ne rušite potrebu. Lažima i prevarama. Amin – napisala je Lidija, što je njene fanove ostavilo u čudu.

Da li se to dogodio raskid Lidije Vukićević i mlađeg muškarca svi su se zapitali, nažalost glumica se na tu temu dalje nije oglašavala. Za sada ona se priprema za odlazak na more, po svemu sudeći na neku prelijepu egzotičnu destinaciju. Izvor: Avaz