PREMIJERNO POKAZALA NOVOG DEČKA: Anđela Đuričić jedva držala ruke k’ sebi – ovaj detalj ih je odao?!

Showbizz

PREMIJERNO POKAZALA NOVOG DEČKA: Anđela Đuričić jedva držala ruke k’ sebi – ovaj detalj ih je odao?!

Anđela Đuričić je nakon prošlonedjeljne premijerne emisije, ponovo na malim ekranima gledaocima predstavila narednu epizodu “Tračarenje sa Anđelom” i ovog puta ugostila Nikolu Keljanovića Kelja, poznatijeg kao Ćaletobvog sina.

Emisija je baš kao i Anđela, bila krajnje interesantna i upečatljiva. Međutim ono što je pojedinim gledaocima zapalo za oko, jeste jedna jako zanimljiva stvar o kojoj treba razmišljati. Anđela je kao i obično, budući da dijeli javnost na one koji je vole i one koji njen lik i delo ne samo da ne podržavaju, već ne mogu da je smisle, izazvala mnoštvo oprečnih komentara.

Kao što smno na samom početku ovog teksta naveli, gledaoci su primjetili još u najavi emisije da je energija između nje i Ćaletovog sina bila takva da su svi posumnjali u u to da su varnice ljubavne.

– Anđela, nabacuješ se gostu, videla si da ima brdo love. Flert je očigledan! Meni nešto čak govori da ste vas dvoje možda zajedno, a da to krijete? – glasio je komentar jedne gledateljke.

– Seljančica iritantnog glasa – bio je naredni komentar.

Šta su sve to govorili u emisiji i da li je zaista došlo do flerta ovo dvoje maldih, ili su možda potencijalno zajedno, pogledajte u narednom video zapisu, pa prosudite i sami. balasevizam.novi,ba