Matora upoznala Anitinog sina: Evo kako je protekao prvi susret, Jovana pokazala kako se snalazi u ulozi majke!

Showbizz

Matora upoznala Anitinog sina: Evo kako je protekao prvi susret, Jovana pokazala kako se snalazi u ulozi majke!

Bivše zadrugarke Anita Stanojlović i Jovana Tomić Matora stupile su u brak 11. jula na Svetom Stefanu, u Crnoj Gori, gdje su dozvoljeni istospolni brakovi. One se nakon intimne ceremonije provele još jedan dan u luksuznoj vili na primorju, a zatim su se na kratko razdvojile, kako bi svaka bila sa svojom porodicom.

To nije trajalo dugo, pa su se već danas spojile i to predivnim povodom. Matora je došla da upozna Anitinog sina. Emotivni trenutak Jovana je odmah podijelila sa svojim pratiocima na Instagramu, kada je objavila kratak snimak kako uživa u društvu dječaka.

Koliko vidimo, njih dvoje se nalaze u prodavnici opreme za mobilne telefone, a Anitin sin je, dok ga je Jovana grlila, jeo sladoled i smješkao se. Nakon toga, Matora se poigrala sa dječakom, kada mu je dala tablet i zajedno sa njim igrala igrice.

Isti snimak objavila je i Anita na svom profilu, pa pretpostavljamo da je susret njih dvoje prošao odlično, a Matora se sjajno snalazi u ulozi maćehe. Anitin sin je jako mali, pa ne može biti svjestan trenutne situacije. (ekskluziva.ba)