BORILA SE PROTIV BAHATIH VOZAČA Poginula majka 4 djece pisala objave koje sada bude posebnu jezu

Region

BORILA SE PROTIV BAHATIH VOZAČA Poginula majka 4 djece pisala objave koje sada bude posebnu jezu

Ivana Đ. J. (41), majka četvoro djece koja je stradala u saobraćajnoj nesreći kod Prijepolja, aktivno se borila protiv bahatih vozača. Ona je podržavala i majku stradale djevojčice Nikoline Janković (13) iz Kragujevca, nakon čije smrti su građani organizovali proteste.

– Dok se raspada od bola i tuge pokušavamo da je tješimo, a Vera kaže “Nije meni žao mene, meni žao moje Nikoline!” Kada majka izgubi dijete za nju utjehe nema, ali bi je pravda umirila. Njih je kosmička zaobišla, ovozemaljska ne smije! Da počinilac dobije maksimalnu zasluženu kaznu! Pravda za Nikolinu – objavila je Ivana na svom Fejsbuku.

Riječ je o slučaju male Nikoline (13) koja je 7. decembra 2022. godine nastradala u saobraćajnoj nesreći u Kragujevcu, kada je na nju, dok je prelazila ulicu na pješačkom prelazu Vladan K. (70) naletio kolima dok je vozio 90 kilometara na sat,

Nikolina Janković je odmah pala u komu, a njena velika borba za život trajala je punih 24 dana nakon čega je preminula u postelji šok sobe Kliničkog centra u Kragujevcu.

Vozač koji je jurio 90km/h u trenutku kada je Nikolinu pokosio na pješačkom, na slobodi čeka kraj krivičnog postupka, sa sve mogućnošću da svakog dana od tog trenutka sjedne za volan.

Ivana, koja je aktivno pozivala i na proteste građana nakon saobraćajne nesreće u kojoj je stradala Nikolina, sada je nastradala takođe zbog greške jednog vozača.

Luka T. (26), vozač “škode” je iz pravca Bistrice ka Novoj Varoši, na dionici između dva tunela preticao vozila na dijelu puta gdje je preticanje zabranjeno saobraćajnom signalizacijom, izgubio je kontrolu nad “škodom” i udario u “folksvagen turan” koji je vozio B. K. (41), suprug nastradale žene.

U “folksvagenu” je bila Ivana, sa svojim suprugom i četvoro male djece. Oba automobila su završila u koritu rijeke Bistrica.

Njen suprug B.J. (41) i djeca – dječak od 10 godina, dvije djevojčice od osam godina i beba od dvije godine su zadobili lake tjelesne povrede. Oni su se vraćali iz Crne Gore, kada je vozač “škode” naletio na njih. Luka T. u svom dosijeu već ima dva saobraćajna prekršaja, piše Blic. titox.net