Sakić o sukobu sa policajcem: “Ljubomorni na mene što ne radim nigdje, imam 3 vozila, jedem, pijem i nosim gutu para”

Region

Sakić o sukobu sa policajcem: “Ljubomorni na mene što ne radim nigdje, imam 3 vozila, jedem, pijem i nosim gutu para”

Portal Crna-Hronika kontaktirala je bivšeg robijaša Sakića koji je odgovorio da je ovaj incident počeo dosta ranije. Na sreću nije prerastao u fizički obračun sa zeničkim policajcem.

“Kao prvo nisam ni znao da taj lokal drži on sa svojom suprugom. Ja sam ušao kako bih našao vozača Peugeota, uočim ga tu i onda ovaj u crvenoj majici počne mjaukat nešto.

On radi u policiji i glumi šerifa po Zenici. Već par puta me kažnjavao, prijavljivao sam ga internoj kontroli i komesaru, iskreno da sam znao da on to drži ne bih ni ulazio unutra.” – počinje svoju priču Elvedin Sakić za portal Crna-Hronika.

“Ovaj šerif me par puta zaustavljao. Zaustavlja pod rotacijom kada je na dužnosti govori da raširim noge, izlazi iz auta itd bez ikakvog povoda. kazem ti šerifa glumi. Koliko su časni njih 15 je uhapšeno u Kaknju. Polako. Doći će sve na svoje.

Išao sam i komandiru policije u Crkvicama prijee dva mjeseca i žalio se na njegov rad. Mene zaustavi napiše kaznu što se nisam vezao a odmah pored mog vozila zaustavi drugo u kojem također nije niko bio vezan. Njemu nije napisao kaznu jer ima restoran taj valjda jede džabe kod njega. Išao sam i u internu kontrolu, sve napismeno prijavio policiji.

Kad pogriješim, ja uredno svaku kaznu platim. Ali on kad je u smjeni u uoči mog BMW-a crvenog 740 LI, odmah ide rotacija i počinje maltretiranje. Pored njega ima tu i njegov kolega i njega ću prijaviti ali on još nije prešao granicu ali gdje je tu je. Valjda ga ovaj loži, šta znam više.

Ništa nije kako je on u svojoj verziji ispričao. Ja sam uočio vozača koji vozi sivi peugeot. Nikome nisam rekao da ću vilicu slomiti. Nigdje veze, valjda će onu dječurliju nagovoriti da svjedoče da sam ja to rekao, dat će im jednu nargilu da popuše.

Nakon što sam rekao, na snimku se vidi fino, samo neka me dirne, ja sam izašao iz lokala gdje je on meni počeo psovati, majku, kako njemu niko ne može ništa a s mnom su bila maloljetna dječaka. Moj sin nas je razdvajao. Da sam htio praviti probleme ne bih maloljetnu djecu vodio sa sobom nego bi otišao bez njih i riješio problem odmah.

Ja nemam problema, valjda ljubomorni na mene što ne radim nigdje, imam 3 vozila, jedem pijem i nosim gutu para. Još sam popularan na TikToku pa hoće da me ocrne u javnosti. Dušmani.” – izjavio je Elvedin Sakić za portal Crnahronika.info titox,net