POBEDNICA ZADRUGE UHVAĆENA U LAŽI! Aleks raskrinkana na društvenim mrežama – SLAGALA, NIJE TREPNULA

Showbizz

POBEDNICA ZADRUGE UHVAĆENA U LAŽI! Aleks raskrinkana na društvenim mrežama – SLAGALA, NIJE TREPNULA

Pobednica “Zadruge 6” Aleksandra Nikolić i njen verenik Filip Car juče su uhvaćeni na aerodromu kako se raspravljaju, a kako je ona objasnila, i Filip i ona su bili nervozni jer im je nestao prtljag pre leta za Pariz.

– Filip nije vikao na mene na aerodromu kao što mnogi misle. Filip i ja smo ceo dan nažalost proveli na aerodromu , mi smo jurili naše izgubljene prtljage i otišao nam je let za Pariz dok su nas na aerodromu šetali i pet puta smo prošli uzduž i popreko da bi tek uveče, stigao nas avion i posle ne znam šta je bilo sa prtljagom, a avion je odleteo. Naravno morali smo da kupimo nove karte za Pariz i plus je i taj avion kasnio 4 sata. Tako da smo bili nervozni sa razlogom. Prešli smo toliki put da bi nam avion otišao i prtljag naprosto nestao – rekla je Aleks.

Međutim, odmah nakon njene izjave usledilo je raskrinkavanje na društvenim mrežama. Naime, na jednoj fan stranici pojavile su se slike gde se jasno vidi da su Aleks i Car stigli sa koferima u Pariz. U pitanju su storiji koje su oni okačili sinoć i brže-bolje obrisali.

– Kažu sklonila Aleks stori od sinoć iz hotelske sobe u Parizu. Pa dobro, sklonila bih i ja da dam izjavu da ne znaš ni šta je bilo sa izgubljenim prtljagom – napisala je adminka jedne grupe i okačila pesmu “Sve je laž”. (.e-turneja.com)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @samo.realno6