Anđela Đuričić šokirala izjavom: Darko Tanasijević je zaljubljen u Zvezdana, zato me je šikanirao…

Showbizz

Anđela Đuričić šokirala izjavom: Darko Tanasijević je zaljubljen u Zvezdana, zato me je šikanirao…

Diskvalifikovana zadrugarka Anđela Đuričić nastavlja da iznosi skandalozne stvari i optužbe na račun voditelja Darka Tanasijevića. Naime, ona je prvo na svom storiju objavila da želi da ga pozove u svoju emisiju da malo popričaju i o njegovim “nastranostima”, a sada se oglasila i iznijela nove optužbe.

Anđela je u razgovoru za “Hype” otkrila da smatra da je Darko bio zaljubljen u Zvezdana i da se zato ophodi tako prema njoj.

– Što se tiče Darka i te situacije. Počelo je tako sto je on jako pristrasan kao jedan voditelj. Počeo je da iznosi neke komentare na moj račun i o djelima koja sam ja radila. Iznositi svoj lični stav kao voditelj i omalovažavati, ponižavati i vrijeđati… Pogotovo jednu mladu djevojku. Želim da stanem na put na put tome. Podnijela sam krivičnu prijavu protiv njega – rekla je ona i šokirala:

– Ja mislim da je on bio zaljubljen u Zvezdana Slavnića, dok sam ja bila sa njim u vezi, ne znam da li je i dalje. To je neko moje mišljenje, i da zato ima animozitet prema meni, jer ne vidim drugi razlog. Mogli su svi da vide Darkovo ponašanje prema meni dok je vodio emisije, dok se prema Zvezdanu normalno ponašao – rekla je Anđela za “Hype”.

Mnogi su Anđelu osudili u komentarima istakavši da nije u redu da takve stvari iznosi javno i da etiketira nekoga bez dokaza i da je skandalozno što uopšte izgovara takve stvari. Podsjetimo, Darko se juče takođe oglasio i otkrio da je svako odgovaran za svoje ponašanje, i da karijeru nikada nije gradio na takav način, niti će je graditi.

– Ne želim da komentarišem te stvari. Nemam nikakav komentar na to, niti ću imati zato što znate i vi sami, a znam i ja vrlo dobro na koji način ja gradim svoje ime u medijskom sistemu, na javnoj sceni i na televiziji. Znam način na koji gradim karijeru i ne pada mi na pamet da se s bilo kim prepucavam preko Instagram storija. To nisam radio, niti ću raditi. Što se konkretno te teme tiče, nemam nikakav komentar – rekao je Darko Tanasijević za “SrbijuDanas”. (Telegraf.rs)