Mrka ovo ne bi dozvolio da javnost vidi: Ana Bekuta se skinula u kupaći pa istakla sve atribute (Foto)

Showbizz

Mrka ovo ne bi dozvolio da javnost vidi: Ana Bekuta se skinula u kupaći pa istakla sve atribute (Foto)

Za Anu Bekutu godine kao da su stale. Iako je zagazila u sedmu deceniju života, legendarna pjevačica prkosi krštenici i izgleda nikada ljepše. Nije tajna da veoma vodi računa o izgledu, te da je posvećena njezi i da se trudi koliko je to moguće pravilno da se hrani kako ne bi kuburila sa viškom kilograma što je ranije bio slučaj.

Baš zbog toga u posljednje vrijeme pjevačica dobija komplimente na račun linije koju je, po mišljenju mnogih ona dovela do savršenstva, pa istančan smisao za modu koji i te kako posjeduje, još više dolazi do izražaja. Gotovo nepogrešivo Ana bira odjevne kombinacije, bilo da je u pitanju scenski nastup, gostovanje u nekoj emisiji, javni događaj ili pak druženje sa prijateljima, pa nije čudo što je ona nepresušna inspiracija mnogim pripadnicama ženske populacije.

Iako je uglavnom imamo prilike vidjeti u scenskim izdanjima, sa jakom šminkom i garderobom koju privatno ne preferira, mnogi su se iznenadili kada je na njenom profilu osvanula fotografija na kojoj pozira Ana Bekuta u kupaćem kostimu, tačnije u prvom planu bile su njene vitke noge na kojima joj i mnoge mlađe koleginice mogu pozavidjeti.

Iskoristila je pjevačica vrele ljetnje dane da se opusti i osvježi i to je podijelila sa pratiocima, a iako nije željela da istakne cijelu figuru, jasno je da se osjeća sjajno u svojoj koži. Komplimenti na račun izgleda i figure samo su se nizali, a vjerujemo da Ani prijaju pohvalne kritike kao i svakoj ženi koja se trudi da djeluje savršeno. (ekskluziva.ba)