Nestao David (12) Iz Beograda: Molio Majku Da Izađe Da Se Igra, Pa Mu Se Izgubio Svaki Trag

Region

Nestao David (12) Iz Beograda: Molio Majku Da Izađe Da Se Igra, Pa Mu Se Izgubio Svaki Trag

David Šerifović (12) sa Bežanijske kose nestao je u nedelju 23. jula u dvorištu svoje zgrade. Kako objašnjava njegov otac Asan za Telegraf.rs, izašao je da se igra loptom, a onda mu se izgubio svaki trag. Otac nam priča da je David sa majkom u nedelju stigao kući nakon što su posetili mlađu sestricu u bolnici, zamolio ju je da se igra napolju, a kada je majka izašla da ga proveri, njega nije bilo.

Ja sam bio sa najmlađom ćerkom koja je u subotu dobila dečiji fras u Tiršovoj. On je nestao u nedelju, a supruga je pre toga bila s njim kod mene u Tiršovoj. Sve je bilo normalno. Krenuli su kući, on se žalio da je gladan, pa mu je kupila da jede i sok. Došli su kući i javila mi je da su stigli. Ja sam joj rekao da ga ne pušta da ide negde da šeta. Međutim, pitao ju je da se u dvorištu malo igra s loptom. Supruga mu je rekla da ne ide jer kradu decu, ali je on molio i rekao da će biti blizu u dvorištu. Ona je spremala da jedu i kada je izašla da vidi gde je, Davida nije bilo – kaže potreseni otac.

Da stvar bude gora, Davidov rođendan bio je 29. jula. Nažalost, ove godine, on na taj datum nije bio u svom domu, sa svojom porodicom. Majka i otac su nestanak prijavili policiji, ipak, za sada, nemaju nijedan trag. Međutim, otac sumnja da je negde otišao sa jednim od dečaka koji ga je često terao da prosi.

– On kad ode negde ne nosi telefon sa sobom ako se igra, da ga ne izgubi. Uglavnom me nazove ako sretne nekog da se javi da je sve u redu i s kim je. Prošlo je 9 dana, i nema ga. Ja ga tražim svuda. Znam da se ranije družio sa nekim dečacima koji su ga terali da prosi s njima, ali sada ni njih nema nigde. Da li je sa njim ili je kidnapovan, ne znam. Nemamo nikakav trag. On nije bio tu za svoj rođendan, ne pitajte kako je. Fali nam svima, ne mogu ni da radim – pojašnjava Asan za Telegraf.rs.

Dodaje i da su mu sva deca bolesna, kao i da porodica živi veoma teško. Jedva sklapaju kraj sa krajem, a sada ih je dodatno pogodio nestanak sina.

– Sva deca su mi bolesna, a imam ih šestoro. Devojčica od 12 godina ima epilepsiju, a najmlađa je sad imala fras. Jedva skupljamo kraj sa krajem, samo nam je ovo falilo. Osećamo se užasno, jako nam je teško – priča nam otac slabašnim glasom.

Kada je nestao, David je na sebi imao crne patike, sivu donju trenerku, žutu majicu i gornji deo trenerke crvene boje. mPorodica moli sve koji imaju bilo kakvu informaciju da se jave najbližoj policijskoj stanici. (Telegraf.rs)