VANZEMALJSKI UGOVORI I HONORAR: Marko Osmakčić progovorio o ulasku u Zadrugu 7! Evo da li ćemo ga videti u Eliti

Showbizz

VANZEMALJSKI UGOVORI I HONORAR: Marko Osmakčić progovorio o ulasku u Zadrugu 7! Evo da li ćemo ga videti u Eliti

Bivši učesnik pete sezone Zadruge, Marko Osmakčić, obeležio je svoje učešć ali i diskvalifikaciju po tome što niko do sada to nije uradio. Podsetimo, porodica Osmakčić je isplanirala lažnu smrt Markovog oca, Franja, kako bi “izvukli” Marka iz Zadruge a potom i pobegli u Švajcarsku.

Sada je Marko za SrbijaDanas otkrio da li ćemo ga gledati u sedmoj sezoni Zadruge, Elite koja je najavljena kao novi format od septembra:

– Ne možete me očekivati tamo, pričao sam dosta puta o tome, ne znam kakvi bi trebalo da budu ili ponude ili vanzemaljski ugovori, da mene, u mojoj situaciji, živim i radim u Švajcarskoj, imam neki situiran zdrav život, ne znam koje bi to trebale da budu ponude da ja kažem stvarno okej. Ti rijalitiji su generalno toliko satanistički, loši za vas, još pogotovo ako se malo srčanija osoba, tako da smatram da ako želite, popularnost, kao što sam ja ganjao, onda i ajde, ima možda nekog smisla, ali ovako, za bilo kakav novac, mislim da toga nije vredno. Izgubič deset, dvanaest meseci svog života, a vreme je puno značajnije, kad malo bolje sagledaš, i puno dragocenije, od novca, naravno pored zdravlja. – rekao je Marko za SrbijaDanas.

– Tako da, za mene definitivno ne, kaži ljudi nikad ne reci nikad, eto živi bili pa videli, ali za mene ne. Ja sam probao, ja sam se opržio, ganjao sam tu popularnost, mnogi me i znate, ali više valjda nikad. (e-turneja.com)