SVI MUŠKARCI DALILE DRAGOJEVIĆ! Svi bruje o pomirenju sa Carem, a pre Dejana imala je BURAN ljubavni život, evo sa kim je sve bila

Showbizz

SVI MUŠKARCI DALILE DRAGOJEVIĆ! Svi bruje o pomirenju sa Carem, a pre Dejana imala je BURAN ljubavni život, evo sa kim je sve bila

U domaćim medijima je kao bomba odjeknula vest da je bivši zadrugar Filip Car raskinuo veridbu sa Aleksandrom Nikolić i da više nisu zajedno, a odmah je počelo da se šuška da se on pomirio sa bivšom devojkom Dalilom Dragojević. Filip Car je sa Dalilom Dragojević imao turbulentnu vezu u “Zadruzi 5”, i ona se zbog ljubavi sa njim razvela od tadašnjeg supruga Dejana Dragojevića, a zbog prepiske koja je isplivala mnogi misle da su Car i Dalila ponovo zajedno.

Međutim pre nego što se udala za Dejana Dragojevića, Dalila je imala veoma buran ljubavni život. Naime, Dalila je 2014. godine bila u vezi sa izvesnim Esom Kurtešijem. Zerina Hećo je u Parovima otkrila ovaj detalj iz Dalilinog života. Tada je rekla da je izvesnog Esa preotela od najbolje drugarice.

Čim je on izašao, ona se smuvala sa Mladenom Vuletićem, te ju je Dado javno ostavio. Nakon veze sa Mladenom Dalila je bila i sa izvesnim Mirzom Mehovićem. Po društvenim mrežama tada smo mogli da vidimo razne fotografije na kojima su bliski.

Dalila je imala avanturu i sa rijaliti igračem Mlađanom Jovanovićem dok su bili u “Parovima” i oni su se susreli u jednoj sezoni rijalitija “Zadruga”, kada je ona već bila sa Dejanom. Spekulisalo da je Dalila svojevremeno bacila oko i na Dejanovog rođenog brata Davida, ipak on je istakao da su se samo družili kao i da je to duga priča.

Kako su prenosili domaći mediji šuškalo se da je Dalila imala aferu i sa Stefanom Karićem, takođe bivšim učesnikom “Zadruge”.

O aferi sa Dalilom Stefan nikada nije javno govorio, ali je njegov otac Osman Karić svojevremeno potvrdio ovu priču i kroz stihove na duhovit način rekao da je Dalila i pre Filipa Cara nabijala Dejanu rogove, preneo je tada “Svet”.

Dalila je pored “zvaničnih” veza imala i brojne “nezvanične”. Uplitala se u odnose bivših rijaliti igrača i flertovala sa zauzetim muškarcima, pa je tako upropastila i neke od veza u rijalitiju.

Dalila je najduže uspela da se zadrži pored Dejana Dragojevića, sve dok nije ušla u rijaliti “Zadruga 5” i prevarila ga sa Filipom Carem. Nakon kraha turbulentne veze sa Filipom Carem, Dalila je po završetku “Zadruge 5” ubrzo uplovila u novu vezu, a mnogi su tada konstatovali da njen novi dečko jako liči na Cara. Kurir.rs/Blic