SANDRA AFRIKA POBESNELA NA MAJU MARINKOVIĆ, PA NAPRAVILA HAOS! Sve zbog OVOG MUŠKARCA, skandali tresu CRNU GORU

Showbizz

SANDRA AFRIKA POBESNELA NA MAJU MARINKOVIĆ, PA NAPRAVILA HAOS! Sve zbog OVOG MUŠKARCA, skandali tresu CRNU GORU

Maja Marinković letuje na Crnogorskom primorju, a nedavno je završila na jahti Aleksandra Moskovljevića Mikiše, menadžera i bivšeg dečka Sandre Afrike sa kojim je bila 10 godina. Iako je u početku delovalo da joj njegovo druženje sa Majom ne smeta, kako mediji prenose, Sandra je napravila skandal u Crnoj Gori.

– Maja već nekoliko nedelja boravi na primorju i koristi svaki trenutak da se opusti i zabavi. Početkom avgusta Bora Santana ju je upoznao s Mikišom, kada je Maju doveo na njegovu jahtu gde su napravili žurku koja je trajala do sitnih sati. Vesela ekipa je i narednih dana nastavila da se provodi po Crnogorskom primorju, a čak se i Sandra našla jednom prilikom u velikom društvu u kojem su bili i Maja i Mikiša. Međutim, kada je shvatila da njih dvoje sve češće izlaze sami i vreme provode na njegovoj jahti, nimalo joj nije bilo prijatno – priča izvor i dodaje:

– Sandra već uveliko nastupa po Crnoj Gori, a na jednoj od tezgi dobila je hladan tuš. Ona je sa bine u separeu ugledala svog bivšeg sa starletom i to ju je potpuno razbesnelo. Publika je osetila Sandrinu lošu energiju, ali nikome nije bilo jasno o čemu se radi. Pevačica se ipak suzdržala, pa uspela da izvede nastup do kraja, a onda je usledio neviđeni haos.

– Nakon odrađenog nastupa Afrika je prišla veseloj družini i počela da urla na Mikišu. Svima je bilo jasno da je reč o ljubomori, a Mikiša je svoju bivšu izveo van kluba kako bi je smirio. Maja je ostala u separeu pa se, u svom stilu, sladila novonastalom situacijom budući da je dobro poznato da starleti imponuje ljubomora koju izaziva kako kod muškaraca tako i kod žena – zaključio je izvor. (kurir.rs)

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Aleksandar Moskovljevic Mikisa (@mikisa)