ON JE DEČKO TIJANE MILENTIJEVIĆ? Sav istetoviran, lep kao lutka, ona naslonjena na njegovo telo (FOTO)

Showbizz

ON JE DEČKO TIJANE MILENTIJEVIĆ? Sav istetoviran, lep kao lutka, ona naslonjena na njegovo telo (FOTO)

Pevačica Tijana Milentijević poznatija kao Tijana Em ili “Žena od sultana”, otkrila je da ima dečka, kao i da je srećna i zaljubljena. Međutim, iako još ne želi da ga zvanično predstavi javnosti, na Instagramu je objavila fotografiju sa misterioznim muškarcem, s kojim se čini da ima mnogo više od prijateljstva.

Frajer s kojim je objavila selfi fotografiju, tagovala ga i koji se potpuno priljubio uz nju, zove se Nikola. Pevačica je istakla da njena veza ne traje dugo, ne precizirajući kada je romansa počela, ali je jasno da uživa u njegovom društvu ako je suditi prema fotografijama.

Par je bio na jednom veselju u društvu prijatelja u mestu Rožaje, ali nije jasno da li su se zajedno i vratili u zoru. Tijana je objavila i video tokom putovanja kako se sedi sa šoljom kafe na suvozačevom mestu, davajući do znanja da uživa u izlasku sunca dok se vozi.

– U vezi sam, da, ne traje dugo, ali se nadam da će sve ostati kako jeste. Srećna sam, zaljubljena i ispunjena. Važno mi je da je zanimljiv, da me poštuje i da me zasmejava – rekla je Žena od sultana nedavno. (Kurir / Blic / Republika)