KARLEUŠA ŽUSTRO BRANI DIDI J ZBOG PRIJOVIĆKE: Zbog OVIH riječi se TRESE estrada, Jelena zapušila usta pjevačicama!

Showbizz

KARLEUŠA ŽUSTRO BRANI DIDI J ZBOG PRIJOVIĆKE: Zbog OVIH riječi se TRESE estrada, Jelena zapušila usta pjevačicama!

Didi J našla se na udaru javnosti zbog izjave o Aleksandri Prijović u emisiji ,,Lično sa” koja se emituje na Republika TV kanalu, a sada se tim povodom oglasila i Jelena Karleuša.

Pevačica Jelena Karleuša javno se oglasila i odbranila je koleginicu Dijanu Janković poznatiju kao Didi J od napada korisnika društvenih mreža nakon što je izjavila da ne zna ko je Aleksandra Prijović koja ovih dana puni hale po regionu.

Aleksandra Prijović već mesecima izaziva pažnju medija u regionu brojem rasprodatih kocerata, ali ne i pažnju Didi Džej koja tvrdi da ne zna za pevačicu. Ova njena izjava razbesnela je korisnike društvenih mreža, a u pomoć joj je odmah pritekla Jelena Karleuša koja se oglasila preko Instagrama.

– Čemu ova masovna obrušavanja na Didi Džej zato što žena ne zna ko je Prija? Nije vam ona kriva zato što vi znate, niti vas bilo ko zbog toga napada. Sada je već vreme da se saberete – poručila je diva.

Podsetimo, Dijana je u emisiji ,,Lično sa” bila na teškom zadatku. Didi je od voditelja Predraga Radosavljevića dobili zadatak da komentariše stajlinge mnogih naših pevačica, ali kada je trebalo da prokomentariše stil, trenutno najaktuelnije pevačice, ona je rekla da ne zna o kome se radi, niti da zna kako ona izgleda.

– Iskreno, nikada nisam videla kako ona izgleda – kratko je rekla Didi u emisiji ,,Lično sa” koja se emituje na Republika TV. republika.rs