DOBILA JE 14 PLATA UNAPRED DA KUPI MERCEDES” Drama oko Dalilinog otkaza ne prestaje, u sve umešana Anđela Đuričić! ŠOK DETALJI

Showbizz

DOBILA JE 14 PLATA UNAPRED DA KUPI MERCEDES” Drama oko Dalilinog otkaza ne prestaje, u sve umešana Anđela Đuričić! ŠOK DETALJI

Bivša zadrugarka Dalila Dragojević dala je otkaz na mestu voditeljke, ali nakon toga odmah su krenula nagađanja šta je razlog što je prekinula saradnju sa televizijom na kojoj je radila.

Oni su doneli odluku da njihovi zaposleni neće moći više da zarađuju od Tiktoka, što Dalili očigledno nije odgovaralo, iako tvrdi da to nije glavni razlog. Sada su se oglasili sa televizije gde je Dalila imala emisiju, i tom prilikom izneli tvrdnje da je uzela 14 plata unapred.

Kako su naveli, ona je zamolila da joj se isplate honorari za narednih 14 meseci, kako bi kupila automobil marke “mercedes”. Takođe, istakli su da Dalila još nije podnela zahtev za sporazumni raskid ugovora, kao ni za jednostrani raskid istog ugovora ili izvršila povraćaj novca koji je dobila unapred.

Oni dalje tvrde da je dozvolu za boravak na teritoriji Republike Srbije dobila je na zahtev njihove televizije. Ono što je isto bio jedan od razloga da prekine saradnju bio je dolazak Anđele Đuričić, koju Dalila očigledno nije želela da prihvati ako koleginicu. Kako su izjavili nakon njenog odlaska, Dragojevićka je, po njihovim rečima, počela da glumi “zvezdu” i da se ponaša neprofesionalno.

Kako se dalje spekuliše, Dalila bi uskoro mogla da postane voditeljka sedme sezone rijalitija “Zadruga”, koja će nositi naziv “Elita”. (kurir.rs)