“NISAM MOGLA DA PREDVIDIM NJEGOVE KORAKE!” Zvezda Granda se oglasila posljednji put o odnosu s monstrumom iz Gradačca…

Uncategorized

“NISAM MOGLA DA PREDVIDIM NJEGOVE KORAKE!” Zvezda Granda se oglasila posljednji put o odnosu s monstrumom iz Gradačca…

Pjevačica Meliha Imširović iz Gradačca poznavala je svog sugrađanina, monstruma Nermina Sulejmanovića koji je u uživo prenosu na Instagramu ubio svoju nevenčanu suprugu Nizamu Hećimović, a onda usmrtio još dvoje ljudi, dok je troje ranio.

Zvezda Granda je sa Nerminom bila u kontaktu prije dvije godine jer je tada trenirala kod njega. Međutim, pjevačicu je uznemirilo što se u medijima njeno ime povezuje sa ovim monstrumom. Ona se sada poslednji put oglasila na ovu temu i istakla je da su se samo površno znali.

– Ovim mi je nanijet veliki nemir i duboko sam potresena. Ja nemam nikakve veze sa ovim, niti sam adekvatna osoba za komentarisanje. Nermina je poznavao cijeli grad. Gradačac je mali grad, tu svako svakoga poznaje… – počela je ona i dodala:

Meliha ImširovićFoto: Facebook printscreen/Meliha Imširović

– Nermin je trenirao i držao na programu više stotina ljudi… Ja nisam birala u kom gradu ću se roditi, niti sam mogla da predvidim budućnost unaprijed par godina… Pogotovo ne njegove korake. Ne podržavam nikakav vid nasilja. Porodici izražavam saučešće – napisala je Meliha.

Podsjetimo, Meliha je popularnost stekla u “Zvezdama Granda” 2021/2022. godine, a mentor joj je bila Marija Šerifović. novi.ba