POGLEDJATE FOTOGRAFIJE: Dok nije upoznala monstruma ubijena Nizama je bila nasmijana i bezbrižna

Region

POGLEDJATE FOTOGRAFIJE: Dok nije upoznala monstruma ubijena Nizama je bila nasmijana i bezbrižna

Prošlo je devet dana od nezapamćenog masakra koji je potresao čitav Balkan, a u kojem je stradalo troje nedužnih ljudi. Među njima je i Nizama Hećimović, majka devetomjesečne bebe, kojoj je monstrum, koji je počinio krvavi pir, presudio na najbrutalniji način.

Nermin Sulejmanović je kobnog dana došao do kuće Nizamine tetke u kojoj se ona s kćerkicom krila od bivšeg nevjenčanog supruga, a onda ju je uz brutalne batine oteo i odvezao u svoju vikendicu. Tamo joj je u uživo prijenosu na Instagramu batinama nanio stravične povrede, kojima joj je promijenio lični opis, a onda joj je ispalio hitac u glavu, zahtijevajući od svojih pratioca da obrate pažnju.

Svi mediji u regionu ne prestaju da pišu o ovoj tragediji. Na fotografijama starim oko 10 godina, kada nije znala ni za zlotvora Nermina, a ni za batine kojima ju je duži period zlostavljao i na kraju njima otjerao u smrt, Nizama izgleda sretno i bezbrižno.

A, skoro sve uspomene zabilježila je s tetkom Zijadom Vuković Pamuković, koja tragičnog dana nije uspjela da je otrgne iz kandži dželata. (pressmediabih.com)