Niko ne vjeruje ovoj gospođi da ima 92 godine: Otkrila je i tajne svog izgleda i dugovječnosti

Zanimljivosti

Niko ne vjeruje ovoj gospođi da ima 92 godine: Otkrila je i tajne svog izgleda i dugovječnosti

Hit na društvenim mrežama postala je jedna 92-godišnja žena zbog svojeg mladolikog izgleda. Joan Woodhouse, koja se iz Ujedinjenog Kraljevstva preselila u Mar Menor u Španjolskoj, često se na društvenim mrežama razmeće svojim nevjerojatnim mladolikim izgledom, pa tako na TikToku, gdje je poznata kao @joansumner1930 često objavljuje snimke u kratkim ljetnim haljinama i bikinijima.

Na jednoj snimci na TikToku je jedna od njezinih 18 unuka objasnio kako mu baka uspijeva izgledati tako mlado. Ova majka osmero djece, rođena 1930. godine, otkrila je da od svoje 16. godine koristi Nivea kremu. Ta je video snimka prikupila 1,7 miliona pregleda. Snimka započinje tako što Joanina unuka kaže:

‘Bako, niko ne vjeruje da imaš 92 godine. Možeš li nam reći nešto o sebi?’.

– Rođena sam 6. rujna 1930., rekla je Joan na početku pa nastavila:
– Sjećam se da je rat počinjao, mislim da sam imala 16 godina kad je završio.
– Svi misle da izgledaš odlično i pitaju se kako njeguješ svoju kožu, nastavlja unuka.
– Poslije rata, kad sam imala oko 16 godina, upravo je izašla Nivea krema i moja prijateljica mi je to rekla. Dakle, koristila sam tu kremu godinama i godinama, ispričala je.

@joansumner1930

♬ original sound – Grandma Joan

U komentarima su mnogi izrazili nevjericu u vezi s njezinim godinama, a neki su se našalili da će nakon ovoga cijena Nivee vrtoglavo porasti.

– Stvarno nevjerojatno! Moja mama ima 91 godinu. Ti izgledaš puuuuno mlađe!, napisala je jedna komentatorica na TikToku.
– Wow, izgledaš fantastično! Nivea će te iskoristiti za svoje plakate!, još je jedan komentar.
– Ne izgleda ni dana starije od 65.
– Odoh kupiti Niveu! Izgledaš fantastično!

Joan je često u situaciji da svojim pratiteljima na TikToku objašnjava kako tako dobro izgleda. U jednoj je snimci tako čavrljala s njima dok se sunčala u bikiniju. U jednoj je snimci otkrila čak i da je pušila do svoje 60. godine. Nakon toga se nije vratila toj navici, a sada samo povremeno, u društvu, uživa u čašici Baileysa.

– Ne volim piti. Pila sam kad sam bila mlada, a i tada sam pila samo britanski šeri, rekla je.
– Nisam si htjela predbacivati ako dobijem rak pluća. Priča o tome me jako uplašila pa sam prestala pušiti, ispričala je. Dodala je kako voli englesku hranu, najviše pečeni krompir i janjetinu, no istaknula je kako obožava povrće i jede ga svaki dan, prenosi Daily mail. (pressmediabih.com)