Udovica Marinka Rokvića pokazala zanosno tijelo na pragu sedme decenije

Showbizz

Udovica Marinka Rokvića pokazala zanosno tijelo na pragu sedme decenije

Udovica Marinka Rokvića, Slavica Rokvić teško je podnijela gubitak voljenog supruga, međutim uz njene sinove i unuke naučila je da živi sa tim i svoje srce ispuni radošću koji joj oni svakodnevno daju.

Slavica je oduvijek važila za lepu ženu koja svojim brojnim talentima i inspirativnim objavama na društvenim mrežama nikog ne ostavlja ravnodušnim, a njen „Instagram“ nalog veoma je praćen upravo iz razloga što se tamo mogu naći savjeti zlata vrijedni.

Uglavnom se u istima pronalaze pripadnice nježnijeg pola kojima je prirodni izgled Slavice Rokvić takođe tema interesantna za komentarisanje, pa često nailazimo i na njene bjuti trikove kojima uspjeva da održi mladolikost i svježinu.

Da je takođe i u odličnoj formi i da se može pohvaliti besprijekornom linijom saznali smo putem njenog Instagrama gdje je objavila fotku sa plaže prije izvijesnog vremena. Leđima okrenuta objektivu pozirala je u atraktivnom kupaćem kostimu na pruge i ostavila mnoge bez daha posebno jer su rijetke prilike da je vidimo u ovakvom izdanju.

Zategnuto tijelo i savršen struk prvo je što zapada za oko na ovoj fotki, te ne treba da čudi što je izazvala ogromnu pažnju i što je izgled Slavice Rokvić tema o kojoj se polemiše na društvenim mrežama. Komplimenti su bili neizostavni jer očito je da ova dama i te kako vodi računa o sebi, te izgleda sjajno bez bilo kakvih filtera i fotošopa. (pressmediabih.com)