Čovjek koji je spasio Nizamino dijete završio u bolnici: Psihički je jako loše, sve je teško podnio!

Region

Čovjek koji je spasio Nizamino dijete završio u bolnici: Psihički je jako loše, sve je teško podnio!

Emir Džinović, vlasnik teretane u kojoj je radio Nermin Sulejmanović i koji je spasao kćerkicu Nizame Hećimović nakon što joj je nevjenčani suprug presudio završio je u bolnici, saznaje Telegraf.rs.

Ekipa, Telegrafa.rs koja je ovih dana boravila u Gradačcu, došla je do Emirove teretane, ali ga tamo nosu zatekli jer je, kako je rečeno, nakon svih tragičnih događaja, završio u bolnici.

– U bolnici je do daljeg, psihički je jako loše, svi ga razapinju sada. Jako je teško sve podnio. Zvao sam ga da provjerim kako je, nije se javljao. Za njega je ovo jako težak period, nedavno mu se ubio rođak, tako da mu je sada zaista potreban mir – rekao je za Telegraf.rs poznanik Emira Džinovića.

Prije nego što je Nizami presudio, Nermin je pozvao Emira i, kako je Džinović ranije ispričao, rekao mu da “ima pola sata da dođe po dijete”, te je i njemu prijetio ubistvom.

– To jutro sam od Nermina dobio poziv. Prije toga me otac probudio. Onda me Nermin nazvao i rekao mi: ‘Upali Instagram gledaj’. Ja sam upalio nisam vjerovao šta je uradio, to je životinjski čin. Prekinuo je live, nakon toga me pozvao i rekao mi hoćeš li hraniti dijete moje – rekao je Emir ranije za Avaz.

Kaže da mu je nakon toga poslao lokaciju gdje je Emir otišao sa policajcima.

– Prišli smo s leđa vikendici, gdje smo ugledali tijelo Nizamino. Ispred nje je bilo dijete. Čuli smo zvuk, kao plač. Uzeo sam dijete u naručje i počeo da bježim. Prepao sam se jer sam vidio kamere i mislio da će i nas pobiti. Sakrili smo se u šumu s policijom. Naišao je auto, policija i odvezli su nas u bolnicu. I dijete i mene – ispričao je tada Emir. (ekskluziva.ba)