OVO JE 10 NAJLEPŠIH SRPKINJA PO IZBORU VEŠTAČKE INTELIGENCIJE! Ana, Bekvalčeva i Bojana u TOP 3, a evo na kom mestu su JK i Seka

Showbizz

OVO JE 10 NAJLEPŠIH SRPKINJA PO IZBORU VEŠTAČKE INTELIGENCIJE! Ana, Bekvalčeva i Bojana u TOP 3, a evo na kom mestu su JK i Seka

Ana Ivanović, Nataša Bekvalac i Bojana Novaković tri su najlepše poznate Srpkinje prema analizi veštačke inteligencije (AI) dostupnoj na internetu! Teme za alate napredne tehnologije su neiscrpne, a nas je ovog puta zanimalo ko su najlepše poznate Srpkinje prema analizi AI.

Tako su se u top 10 našle sportistkinje, pevačice i glumice, a suverenim prvim mestom vlada Ana Ivanović, penzionisana srpska teniserka i nekada svetski broj jedan, koja i dan-danas pleni lepotom i elegancijom.

– Lepota je subjektivna i može da varira od osobe do osobe. Međutim, ovih deset žena iz Srbije je steklo prepoznatljivost zbog svog izgleda i talenata do mog poslednjeg ažuriranja – napisao nam je četbot, pa dodao:

– Imajte na umu da se percepcija lepote može promeniti tokom vremena i da su se od tada možda pojavili novi talenti – navela je AI.

Drugo mesto pripalo je “novosadskoj barbiki” Nataši Bekvalac, a treće Bojani Novaković – glumici koja je rođena u Beogradu, ali je odrastala u Australiji i iza sebe ima mnogo uloga u holivudskim ostvarenjima. Četvrta i peta pozicija pripada pevačicama – Jeleni Karleuši i Katarini Živković.

Četbot za “malu od skandala” navodi da je popularna pevačica i nekadašnja članica žirija takmičenja “Zvezde Granda”i da je poznata po svom smelom stilu i harizmatičnoj pojavi.

Za Živkovićevu piše da se, pored dobre atmosfere koju pravi na nastupima i svog glasa, često pominje i zbog lepote. Šesto mesto na ovoj laskavoj top-listi osvojila je manekenka, glumica i voditeljka Nina Seničar, koja je tokom duge i uspešne karijere pažnju javnosti privukla i nestvarnom lepotom.

Sedmo mesto ponosno zauzima Aleksandra Prijović. Pored toga što je trenutno jedna od najpopularnijih pevačica mlađe generacije na našoj estradi, ona je, kako piše četbot, “poznata i po moćnom glasu i izvanrednim nastupima, a obožavana je i zbog svoje lepote”.

Osmo mesto osvojila je Seka Aleksić, i to zbog svog doprinosa muzici i fizičkog izgleda, dok je deveto mesto pripalo, pored pobednice Ane, još jednoj sportistkinji – Ivani Maksimović. Četbot piše da je srpska olimpijska vicešampionka u streljaštvu na bojnom polju i lepotica i zver.

Poslednje, deseto mesto osvojila je glumica Sloboda Mićalović. Podsetimo, veštačka inteligencija (AI) proteklih godina napreduje velikom brzinom, a u poslednjih nekoliko meseci njen razvoj je vrlo primetan i kod nas, a u svetu i da ne govorimo. Gotovo preko noći pojavljuju se novi alati pomoću kojih svako može da napravi sadržaj po želji, pa smo tako imali priliku da vidimo mnogo stvari koje su nam ranije bile nezamislive.