Nesvakidašnji svadbeni poklon: Žena sinu i snaji za vjenčanje kupila GROBNA MJESTA

Region

Nesvakidašnji svadbeni poklon: Žena sinu i snaji za vjenčanje kupila GROBNA MJESTA

Kažu da je za sve roditelje najradosniji dan kada udaju ili žene svoju djecu, a potom onaj kada dobiju unučiće. Jedna svekrva iz Vrčina, odlučila je da pokaže koliko je “srećna” i “zadovoljna” snajkom, te joj je kupila grobno mjesto, ali ne samo njoj već i sinu. Možda je željela da ga kazni zbog odabira snaje?

Nesvakidašnji poklon dobio je par iz Vrčina, prije 30 godina, i to baš kada su odlučili da krenu u zajednički život. Od majke i svekrve, dobili su skup poklon pa kako drugačije, pa “nije majka dugme, za svoje – samo najbolje”.

– Tačno tako, mojom roditeljima je baba kupila grobna mjesta kao svadbeni poklon, a potom je odlučila da kupi još dva mjesta u Vrčinu, za nju i djeda. Ja sam za to saznao mnogo godina kasnije, prvo sam se šokirao, a danas se smijem, jer zamislite sklop ličnosti moje bake koja je grobna mjesta poklonila….. sve vam je jasno – priča Pavle iz Beograda.

Nažalost, baka je džaba davala novac za snaju, jer sin se razveo.

Baka nije ni slutila da će njena investicija biti promašena, nakon 16 godina braka roditelji su mi se razveli, a jedno grobno mjesto je ostalo višak, pa sad ne znamo gdje ćemo s njim… Bože me oprosti, naći će se već neko da ga popuni – priča on kroz smijeh.

Kako kaže, rodbina i prijatelji nisu mogli da vjeruju da je baba izabrala tako skup, a “mračan” poklon, a to je tema o kojoj se i dan-danas priča u familiji, budući da ne znaju nikog ko je dobio nešto slično za vjenčanje.

– Uvijek se smijemo kada se dotaknemo te teme, “ludilo mozga”. Baki je sve to bilo jako stresno dok je bila živa, jer je ostalo mjesto viška, a onda se pomirila s tim. Stalno sam joj govorio da će njoj biti bolje, imaće komoditet kad umre, ali se ljutila na te komentare…pitam se što – kaže Pavle, piše Telegraf. titox.net