Bivši muž Snežane Savić otkrio da ima tešku bolest: Poslije nje oženio se 32 godine mlađom glumicom, a blizance dobio sa 76!

Showbizz

Bivši muž Snežane Savić otkrio da ima tešku bolest: Poslije nje oženio se 32 godine mlađom glumicom, a blizance dobio sa 76!

Životna priča scenariste i reditelja Dragoslava Lazića je filmska, ali sada bije najtežu bitku. On je nekoliko godina bio u braku sa čuvenom glumicom Snežanom Savić. Tokom braka dobili su kćerku Anitu, koja je rođena 1980. godine. Iako je završila Fakultet političkih nauka, riješila je da se bavi i glumom.

Nakon što su se Snežana i Dragoslav razveli, on se oženio glumicom Draganom Turkalj, koja je od njega mlađa čak 32 godine. Oni su se godinama borili za potomstvo, a Dragana se podvrgla vantjelesnoj oplodnji nekoliko puta. Međutim, u Dragoslavovoj 76. godini dobili su blizance, kćerku Iskru i sina Lazara.

Dragoslav Lazić imao je već troje djece iz prethodnih brakova – spomenutu Anitu, sina Zorana i kćerku Katarinu. Dugo godina već ništa ne radi, a sada je otkrio i razloge.

– Nema me jer su me stigle godine. Ja i dalje pišem, ali moje projekte će takav raditi neko drugi. Definitivno sam rekao zbogom rediteljskom poslu, jer je to zaista naporan posao. Ja sam se i razbolio na snimanju serije “Zvezdara”, koju sam radio tri godine. Imam i zdravstvenih problema. Slabije čujem i vidim, ali i slabije hodam. Imam Parkisonovu bolest, koja se ne liječi, ali je bitno da se uspori. Ipak i pored toga, ne odustajem od posla – ispričao je reditelj za Blic. Izvor: Kurir