OVO JE MLADIĆ KOJI JE DJEVOJKU DRŽAO KAO ROBA U OBRENOVCU: Otišla je kod njega i tu je horor počeo

Region

OVO JE MLADIĆ KOJI JE DJEVOJKU DRŽAO KAO ROBA U OBRENOVCU: Otišla je kod njega i tu je horor počeo

Nemanja G. (41) iz Obrenovca, zarobio je djevojku J. S. (36) iz Zemuna 4 dana i za to vreme naneo joj teške telesne povrede, potvrđeno je za Nova.rs.

Nemanja G. (41) iz Obrenovca, zarobio je djevojku J. S. (36) iz Zemuna 4 dana i za to vrijeme nanio joj teške tjelesne povrede, potvrđeno je za Nova.rs. Prema informacijama ovog portala, u svom stanu je protiv njene volje držao u periodu od 26. do 30. avgusta. Njemu se na teret stavlja protivpravno lišenje slobode i nanošenje teških tjelesnih povreda.

Ona je, došla kod njega i tada je počeo horor. “Tukao je i maltretirao na sve moguće načine. Vještačenjem treba da se utvrdi čime sve joj je nanio povrede opasne po život. Da je majka nije natjerala da ide kod ljekara, ko zna, možda bi djevojka preminula. Ona je imala krvarenja svuda, urađena joj je hitna operacija koja je dugo trajala. Slezina joj je izvađena i pitanje je u kom stanju će biti generalno. Sve što joj je uradio bilo je jako svirepo”, navodi izvor portala.

J. S. je i dalje u bolnici. Slučaj je prijavljen 1. septembra. N. G. je poznat policiji, odnosno, ima dosije. Istragu vodi Osnovno javno tužilaštvo u Obrenovcu. novi.ba