“PLAŠIM SE ZA SVOJU BEZBJEDNOST!”, DALILA DRAGOJEVIĆ MORALA DA TRAŽI POMOĆ POLICIJE: “Molim vas da me zaštitite”

Showbizz

“PLAŠIM SE ZA SVOJU BEZBJEDNOST!”, DALILA DRAGOJEVIĆ MORALA DA TRAŽI POMOĆ POLICIJE: “Molim vas da me zaštitite”

Dalila Dragojević nedavno je okončala saradnju sa Hype televizijom i uskoro će započeti novo poslovno poglavlje na Red TV. Navodno, poznata dama nije ispoštovala ugovor sa pomenutom televizijom, pa je protiv nje podnijeta tužba.

Dragojevićka nedavno je govorila pred kamerama portala Srbije Danas, a tužbu direktora Hype televizije, Saše Mirkovića nije željela da komentariše.

– Ja zaista ne bih to komentariala. Zaista, neko sa kim sam ja razgovarala i neko ko je mnogo pametniji i inteligentniji od mene mi to ne
Međutim, Dragojevićka se nakon pisanja pojednih domaćih portala oglasila na društvenoj mreži Instagram u strahu za svoju bezbjednost.

– A sad je vrijeme da obavijestim i upozorim nadležne organe da se plašim za sopstvenu bezbjednost samo zato što sam napustila posao koji više ne želim da radim. A na sve to sam zamolila direktora da vratim frimi što sam dužna na način koji je sasvim normalan i na način na koji sam u mogućnosti. Ali nije bilo pristanka. Očigledno moram da dobijam prijetnje sa izmišljenim zelenašima. Molim vas da me zaštitite jer se zaista plašim za svoju bezbjednost i sigurnost – napisala je Dalila i označila MUP Srbije. (balasevizam.novi.ba)