OVO JE NOVA DEVOJKA ACE LUKASA?! Atraktivna plavuša bacila pevača u senku, a duboki dekolte svima zapao za oko! (FOTO)

Showbizz

OVO JE NOVA DEVOJKA ACE LUKASA?! Atraktivna plavuša bacila pevača u senku, a duboki dekolte svima zapao za oko! (FOTO)

Aco Pejović sinoć je proslavljao najmlađoj ćerki Ivi 18. rođendan u jednom luksuznom hotelu u Beogradu, a na ovaj događaj pojavio se i njegov kolega Aca Lukas, koji je bio u pratnji svoje nove devojke, izazovne plavuše.

Ona nije želela da pozira fotoreporterima sa popularnim folkerom, ali domaći mediji uspeli da je uhvate dok ga ja čekala sa strane i u rukama držala raskošan buket. Među prisutnima se šuškalo da je upravo ona njegova nova izabranica, iako zvanične potvrde nije bilo.

Podsetimo, slavlje Pejovićeve ćerke je organizovano u jednom prestoničkom hotelu, a budući da je veliki broj pevača i pevačica na slavlju, dobra atmosfera je zagarantovana. Pejović, pored Ive, ima još dve ćerke, Magdalenu i Mariju, a često ističe kako je ponosan na sve tri.

Slavljenica je stigla u raskošnoj bordo dugoj haljini, koja joj je savršeno pristajala, a ono što su svi primetili je ogrlica na njenom vratu. U pitanju je ogrlica marke “Van Cleef & Arpels”, koja košta neverovatnih 9.500 evra kao i minđuše od 3.000 evra Kurir.rs/Blic