VRŠI VELIKU NUŽDU NASRED DVORIŠTA: “Djevojka je ozbiljna prsotina!” Miljana Kulić dala pun gas -ZGROZILA NACIJU!

Showbizz

VRŠI VELIKU NUŽDU NASRED DVORIŠTA: “Djevojka je ozbiljna prsotina!” Miljana Kulić dala pun gas -ZGROZILA NACIJU!

Milena Kačavenda otkrila je pojedinim učesnicima rijalitija ” Elita ” da je jutros videla Miljanu Kulić kako vrši nuždu u dvorištu Bele kuće . Ispričala je kako su je ona i Sanjin Horvath vidjeli kako trči, zbog čega su pomislili da će skočiti u jezero, a onda su shvatili da ide u toalet.

– Miljana punim gasom, Sanjin skače, mislili smo da će se baciti u jezero, a ona skače iza stuba. To se dogodilo jutros u 10 do 8. Kad sam skočio za njom. Pogledajte koliko ima, izgledalo je kao da će skočiti na glavu, a krije se iza stuba. Cura je ozbiljna kučka – rekla je Milena svojim cimerima u dvorištu imanja u Šimanovcima.

Svi koji su slušali detalje šokantne scene koju je Milena ispričala ostali su bez teksta i zgroženi.

Podsećamo, Milena je privukla veliku pažnju tokom šeste sezone “Zadruge”, kada je svom snagom bodrila Anu Ćurčić, ali se njihov odnos brzo pogoršao i usledilo je žestoko pljuvanje po medijima i društvenim mrežama. Veoma je interesantan i Milenin odnos sa Sanjinom Horvatom, jer su veoma bliski i provode po ceo dan zajedno, a poznato je da ima djevojku za koju je rekao da će ostati vjeran.

Obožavaoce rijalitija koji komentarišu ovu vezu na društvenim mrežama zanima da li će njih dvoje ući u vezu i da li će kuma na svom prvom učešću u rijalitiju pronaći dečka i pokazati kakva je u ljubavi. (balasevizam.novi.ba)