Anastasija Ražnatović nakon udaje za fudbalera Nemanju Gudelja uhvaćena je u Beogradu.

Showbizz

Anastasija Ražnatović nakon udaje za fudbalera Nemanju Gudelja uhvaćena je u Beogradu.

Anastasija Ražnatović u tajnosti je izgovorila sudbonosno “da” svom izabraniku, fudbaleru Nemanji Gudelju, a ceremonija venčanja obavljena je u prisustvu najbližih. Anastasija je blistala u neobičnoj beloj haljini koja je bila preko jednog ramena, dok je na krajevima imala velike karnere što je samo bio još jedan poen na strani elegancije. Ona je svoj poseban dan ponela haljinu marke “Lanvin”, a za nju je izdvojila paprenih 2.559 evra, dok je na nogama imala sandale “Džimi Ču”.

Pevačica je uzela prezime supruga, te je sada Anastasija Gudelj uhvaćena u srpskoj prestonici u opuštenom izdanju. U prethodnom periodu i te kako se spekulisalo šta radi Anastasija nakon tajnog venčanja nadomak Beograda. Ona je uhvaćena ispred porodične vile na Dedinju, a ekipa emisije “Paparaco Lov” pratila ju je u stopu nekoliko dana.

Ona je bila u kežual izdanjima, bez trunke šminke, dok je završavala svakodnevne obaveze po prestonici, a ekipa pomenute emisije uslikala je i njenu snajku, Bogdanu.

Anastasija i Nemanja zavetovali su se pred Bogom na večnu ljubav u manastiru Rajinovac nedaleko od Beograda. Oni su sve obavili u tajnosti, a venčanju su prisustvovali samo najbliži članovi porodice i kumovi. Anastasija i njen suprug ovaj manastir u Begaljici izabrali su jer je njena majka Svetlana Ceca Ražnatović kumovala na slavi Rajinovca, te je njena porodica bila domaćin slave manastira Mala Gospojina. mondo.rs