PALO POMIRENJE STANIJE I ASMINA?! Durdžić odrešio kesu i pokušao da joj vrati osmeh na lice “Ne bih te mogao voleti više…”

Showbizz

PALO POMIRENJE STANIJE I ASMINA?! Durdžić odrešio kesu i pokušao da joj vrati osmeh na lice “Ne bih te mogao voleti više…”

Iako su neko vreme bili razdvojeni zbog navoda da je u braku sa zadrugarkom Aneli Ahmić, sudeći prema objavama na društvenim mrežama Asmin Durdžić i starleta Stanija Dobrojević su se ponovo sastali.

– Kunem se da te ne bih mogao voleti više nego sada, a ipak znam da ću te voleti više već sutra – napisao je Asmin na Instagramu uz fotografiju na kojoj je moguće videti Staniju nasmejanu u restoranu.

U isto vreme je Dobrojevićeva na svom nalogu objavila fotografiju iz istog restorana, a u uglu je moguće videti mušku ruku, te se da pretpostaviti da je reč upravo o Durdžiću. Osim toga, starleta je fotografisala i “Luj Viton” kesu koja se, takođe, vidi u uglu fotografije koju je postavio Asmin.

Stanija se pre toga fotografisala u toaletama zakopčanim do grla, čime je nasmejala mnoge budući da se svega dan ranije fotografisala potpuno obnažena.

Podsećanja radi, Dobrojevićeva je raskinula veridbu sa Durdžićem nakon što je obelodanjeno da je bio u braku sa Aneli, ali i prepiske koje su vodili u doba dok je on bio sa starletom, zbog čega je Stanija presekla i donela odluku da ga ostavi.

Ipak, Dobrojevićeva je i tada istakla da je moguće da će doći do pomirenja ukoliko joj Asmin dokaže da se o njemu plasiraju laži, zbog čega je Durdžić svakodnevno vodio verbalni rat sa Ahmićevom na Instagramu i objavljivao dokaze protiv nje. Kurir.rs/Blic