Pijan nazvao policiju i rekao: Samo sam nazvao da vam u policiji svima je*em mater

Region

Pijan nazvao policiju i rekao: Samo sam nazvao da vam u policiji svima je*em mater

S adrese u Slavonskom Brodu policiji je 15. lipnja oko 15 sati stigao poziv. S druge strane slušalice čula se sljedeća rečenica:

– Samo sam nazvao da vam u policiji svima je*em mater – rekla je osoba s druge strane linije.

Policija se odmah zaputila na adresu s koje je stigao poziv te uhitila Dominika koji je totalno pijan usred bijela dana odlučio nazvati policiju i počastiti ih uvredama, piše Danica.hr. Po njihovu dolasku, ispred obiteljske kuće je u alkoholiziranom stanju vikao i vrijeđao policijske službenike.

– Šta ste vi došli koji ku*ac, je*em vam mater svima, neće meni nitko dolaziti na vrata, klošari pandurski. Vi ste hrvatska policija, je*em vam mater klošarsku, po mene ste došli, gori ste od Vučićeve milicije, je*em vam majku, neću ja nigdje ići s vama – vikao je na službenike, stoji u presudi.

Zatim se oglušio na upozorenje i naredbu da prestane te je oko 15,35 sati uhićen i uz uporabu sredstava prisile. Priveden je u policijsku postaju gdje je napuhao 3,17 promila.

Ovih ga je dana sutkinja proglasila krivim i osudila na 300 eura kazne te 30 eura troškova prekršajnog postupka. Od kazne mu se oduzima 80 eura jer je dva dana proveo u policijskom pritvoru. Presuda je nepravomoćna. titox.net