NISU JE OČEKIVALI: Uhvatila MUŽA s LJUBAVNICOM u gradskom prevozu! Zbog HAOSA koji je napravila morali da reaguju i OSTALI (VIDEO)

Zanimljivosti

NISU JE OČEKIVALI: Uhvatila MUŽA s LJUBAVNICOM u gradskom prevozu! Zbog HAOSA koji je napravila morali da reaguju i OSTALI (VIDEO)

Društvenim mrežama kruži snimak iz žene iz Lime, koja je vozeći se metroom, zatekla supruga sa ljubavnicom. Sudeći po informacijama i objavama na TikToku, incident se desio između stanice Kaha de Agua i Grau, kada su se dve žene borile i čupale za kosu, dok su ostali putnici pokušali da ih razdvoje.

– Ušao sam u metro, a žena je već sedela unutra. Na sledećoj stanici ušao je njen muž verovatno sa ljubavnicom, a toliko su bili “karamelizovani” da ženu nisu ni primetili. Zakonita supruga je napravila scenu i napala ljubavnicu svog muža, nakon čega je izbio haos – navodi se na TikTok profilu.

Putnici su čak u jednom trenutku počeli da brane napadnutu ženu, jer su najpre mislili da je ona envina i iz čista mira napadnuta. Kada ju je žena optužila da petlja sa njenim mužem, tu su već svi shvatili šta se dešava.

– Ona je k*rva, platiće za sve suze koje će moja deca isplakati – uzvikivala je žena, dok su pojedini putniciu tom trenutku stali na stranu prevarene supruge.

Zanimljivo, dok su se njih dve tukle, muž je pobegao na donju stranu vagona, navode mediji. (Kurir.rs/Srbija Danas)

@niltonomarruizcha

dos mujeres se hagarran a golpe en el tren eléctrico de lima hombre sube al tren,y sin darse cuenta se sienta al costado de su mujer con su amante triste realidad 😔😭

♬ Dos Mujeres un Camino – Laura Leon